Senaste teve-intervjun 2015

söndag 24 januari 2010

Misshandlar kvinnor män psykiskt och fysiskt? Ja, faktiskt så gör de det!

Inom två veckor är Glenn Forrestgate bok: När mardrömmen blev sann, klar och kommer rykande färsk från tryckeriet.

Då ska den skickas ut till en mängd tidningsredaktioner, TV och radiokanaler. Alla som har svarat på mitt förlag anomaR:s mejlförfrågningar om rec.ex kommer att få ett exemplar av boken.

Boken är Glenns berättelse om hur han under tio års tid fick uppleva både fysisk och psykisk misshandel av sin sambo Melinda (fingerat namn). Glenn valde, för att komma undan sin plågoande, att bekänna ett brott som han inte begått. Vid ett tillfälle var han nära att ta sitt liv och tankarna på självmord återkom vid flertal tillfällen. Även Glenns kamp för att få umgås med sin son Sean är en rörande berättelse. Glenn lyckades efter mycket besvär att få ett besöksförbud utfärdat men när Melinda stod utanför Glenns dörr, sparkande och skrikande, och han ringde polisen blev svaret: Du är väl karl!

Samhället har utsett kvinnan till offret och mannen till odjuret och förövaren. Men ingenting är så enkelt. Nu, tack vare Glenn Forrestgates öppenhet och mod att våga berätta om vad som hände honom, en enkel bajen-grabb från Söder i Stockholm, är jag övertygad om att fler män vågar visa att problemet är större än vad någon ens kunde föreställa sig!

Glenn Forrestgates bok: När mardrömmen blev sann, är anomaR förlags första utgivning av en annan författare. Det är spännande och jag har ytterligare manus som väntar. anomaR förlag är inte ett tryckeri eller som Linda Skugges Vulkan. anomaR förlag tar inte betalt för att du ska få din bok utgiven.

Du som är intresserad av Glenn Forrestgates bok kan som flera andra redan har gjort, lägga in om bevakning av boken hos din bok-näthandlare eller en bokhandel nära dig. Boken kommer att släppas den 30 mars.

Omslaget är design Mia Raunegger

REKLAM för mina böcker...

Här kan du köpa mina fyra pocket till ett pangerbjudande fyra pockets för 119:- inkl.frakt


Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Kurdo Baksi vän till Stieg Larsson eller en golddigger?

Ja, vad vet man egentligen om sina "vänner"? Inom mediebranschen verkar det vara ont om äkta vänner.

Kurdo Baksi har skrivit en bok, som han själv säger, om sin vän Stieg Larsson. Vem har bett honom om det? Eller trånade Kurdo Baksi efter strålkastarna, som verkade ha slocknat efter att Stieg Larsson dog?

En del vill på fullt allvar påstå att Stieg Larsson inte själv skrev milleniumtrilogin.

Varför skrev Stieg Larsson artiklar till Kurdo Baksi som sedan togs emot av debattredaktören för publicering? Kan anledningen ha varit att Kurdo Baksi inte "kunde" uttrycka sig i skrift lika bra som Stieg? Ja, det skulle jag nog vilja tro!

Anledningen till att Kurdo Baksi fick utrymme i media berodde nog mer på att tidens anda krävde detta än att han var en duktig skribent. Sverige, som alltid varit ett homogent land även inräknat den stora invandringen efter andra världskriget, såg plötsligt annorlunda ut i början av 1990-talet. När 500 000 x-jugoslaver kom till Sverige efter kriget blev det tumult på alla sätt.

Ungefär samtidigt år 1991 blev det fastighetskrasch och ekonomisk katastrof. En gigantisk arbetslöshet och detta "bara" i Sverige. Jag skulle vilja säga att detta var omvälvningen och "brunskjortorna" poppade upp ur buskarna, där de antagligen legat och lurat en längre tid. Då var det akut att lyfta fram invandrare i media och visa att Sverige var ett land för det multikulturella. Kurdo Baksi var en av alla som fick chansen att visa framfötterna och då med hjälp av Stieg Larsson.

Detta berättar Baksi själv om i P1: s program här. Han kallar Stieg Larsson en medioker journalist. Undrar om han jämför med sig själv?

Jag vet inte varför vissa journalister är sådana svin, de är falska, maktgalna, lögnare och har ett begär som inte syns till i andra yrkesgrupper.

Men frågan kvarstår till Kurdo Baksi: Vem bad dig skriva en bok om Stieg Larsson? Du kallar honom din vän, jag skulle nog säga att du inte ens vet vad ordet vän betyder!

DET FINNS EN ENDA BIOGRAFI OM STIEG LARSSON SOM JAG SKULLE VILJA LÄSA OCH DET ÄR OM HANS LIVSKAMRAT EVA GABRIELSSON SKULLE SKRIVA DEN!

REKLAM för mina böcker...

Här kan du köpa mina fyra pocket till ett pangerbjudande fyra pockets för 119:- inkl.frakt


Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Skön söndag önskar
Ramona