Senaste teve-intervjun 2015

lördag 21 augusti 2010

Glöm båten! Tekniken strulade, men jag hade superkul!


Harald Treutiger dök upp till sist. Båten hade strul med tekniken ,vilket resulterade i att Olle, sportreporter, och jag stod vid bryggan i Kyrkesund.

Vi pladdrade om allt mellan himmel och jord, men mest om min senaste deckare Mord under Tjörn Runt. Det blåste rejält, till seglarnas förtjusning. Vad är väl en segelbåt på havet utan vind?

Så har man gjort sin första direktsända webb-tv och det var spännande. Killarna och tjejerna hade fått låna en sjöbod i direkt anslutning till bryggan där samtliga segelbåtar så småningom skulle passera.

Inne i sjöboden slingrade sig sladdar från alla datorer, som stod uppställda på en bänk. Från början stod jag i min svarta tröja, men vinden kylde ryggen och Olle lånade mig sin Pelle Pettersson jacka, åh gud vad skön den var!

Jag vill passa på att tacka Olle, Åke Fredriksson, Harald och alla andra från Silverbullit film som lyfte min dag till ännu en minnesvärd dag.

Bilden nedanför är på båten som jag hejade på! Lasse Kronér och Lasse Brandeby befann sig ombord och höjde garanterat stämningen. Nu är det rätt båt! Båten som Lasse Kronér och Lasse Brandeby seglade i var en TOYOTA.

Vädret var i och för sig ingen direkt höjdare, men all publik som stod längs kajen gjorde allt för att höja temperatuer, vilket de också lyckades med!

Ha nu en skön lördag, min började fantastiskt!

Ramona


" Mord under Tjörn Runt" finns även ute nu som e-bok för att låna eller köpa!

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!


Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON