Senaste teve-intervjun 2015

fredag 23 april 2010

Asfaltskokarna från Great Britain är här igen. Använd inte deras tjänster!


Du har sett grannens flotta uppfart lagd i sten. Avundsjukt tittar du och vill ha en minst likadan, helst flottare.

Plötsligt ringer det på dörren. Utanför står en charmig snyggt klädd man och på bruten engelska, eller med flytande Oxfordstil berättar han hur enkelt och billigt han kan fixa din uppfart.

Du ser dollartecken, kalkylerar raskt och inser att du har vunnit på Lotto.

Visst, det blir toppen! Ni skakar hand och dagen efter när du åkt till jobbet, kliver de in. Unga pojkar, inte ens fyllda arton år. De sliter med tunga stenar och gör de inte arbetet tillräckligt snabbt får de sig en omgång.

Men det ser inte du, där du sitter på kontorstolen och drömmer om din nya stenlagda uppfart, som blir flottare än grannens och hälften så dyr. Vilket klipp!

Efter att du betalat och tagit några varv på din tomt, beundrat din vinst, lägger dig för natten så hoppas jag att du inte får en blund i ögonen. Jag hoppas att din dunkudde förvandlas till stenarna på din uppfart. Det du har gjort är att använda utfattiga barn som slavar. Därför ska du inte sova som en sten, utan som på stenar!

Ramona

Här kan du köpa Glenn Forrestgates bok När mardrömmen blev sann. Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på