Senaste teve-intervjun 2015

måndag 20 juli 2015

Ni beter er som de hycklare ni är apropå Pride Järva! Anna Hellgren, kulturredaktör på Expressen och Annika Hamrud frilansjournalist.

http://pridejarva.se/pridemarsch/ Här är länken till Pride Järva
Såååå ... HBTQ rörelsen ska inte provocera de unkna kulturer som härjar i våra ytterområden. Varför inte det? Klart som korvspad att Pride ska hålla sina manifestationer och fester överallt i Sverige. I mitt land Sverige har jag som kvinna och heterosexuell kämpat för tolerans och acceptans för allas lika värdighet, och nu tycker bland annat du Anna Hellgren och din kollega Annika Hamrud att "Islamofoba fascister som vill smutsa ner hbtq-rörelsen: ni äcklar mig, och ni kommer aldrig att lyckas." Slut citat från twitterinlägget till höger, som jag kopierat från Avpixlat. 


Har ni båda, och de som håller med er, helt tappat förståndet? Vad är nästa "provokation" att unga flickor som idag klär sig i shorts, linne, kortkort genast ska svepa in sig i religiösa tygstycken för att passa in i de unkna kulturers värderingar som  i de flesta fall härjar i ytterområdena i Sverige?Om det är något vi alla, som är sekulariserade, skall göra så är det att kämpa emot dessa vidriga unkna och äckliga vanföreställningar om kvinnokroppen och HBTQ personer som dessa grupper har släpat med sig in i mitt land Sverige, utan att någon klagat eller ens berättat vilka värderingar vi har i det här landet. Att det inte är lagligt att gifta bort sina barn på sommarlovet med någon gammal kusin, som vill ha uppehållstillstånd i Sverige. Att ens barn har rätten att gifta sig med vem de vill när de vill. Att barn som är homosexuella inte ska stenas till döds, utan har rätten att älska vem de vill!

Ni borde skämmas att ni överhuvudtaget beter er på det här sättet! Jag tänker inte gå på tå för någon unken kultur eller ideologi eller religion! Jag hoppas verkligen att ni får er en tankeställare och om ni inte får det bör ni byta yrke båda två! Ni borde gjort precis tvärtom! Hyllat detta initiativ att paradera i Järva. Ni ska ju inte tro att det INTE finns HBTQ personer i ytterområden och som kommer från jordens alla hörn. Det sista de behöver att läsa är era sjuka och fega inlägg på Twitter. De har redan problem som det är med de unkna vanföreställningar om HBTQ som fritt härjar i Järva med flera andra områden i Sverige.  

En offentlig och känd person som vågar stå emot era dumheter är Alexander Bard. All heder åt honom!

Till alla som är intresserade och vill veta mer om Pride Stockholm som går av stapeln den 29 juli kan klicka på den här länken


Ramona