Senaste teve-intervjun 2015

fredag 26 mars 2010

Här vare reklamkampanj på gång!


Den gullige killen på bilden heter Glenn Forrestgate och om bara några dagar gör han författardebut på mitt förlag anomaR.

Hans bok heter "När mardrömmen blev sann" och handlar om hur hans flickvän Melinda förvandlade honom från en känd DJ, skivbolagsdirektör och  socialt populär kille, till en livrädd person fylld av skam och skuld.

Vi läser oftast om hur män misshandlar kvinnor, men det är också, the other way around, även om det sällan talas om det. Promisserna är likartade, kontrollbehov, misshandel och innan du vet ordet av är du fångad i ett helvete.

Glenn är en stark kille och har aldrig backat om en kille gett sig på honom, men att slå en tjej finns inte i Glenns värld. NEVER EVER, som han själv säger.

Den 29 mars kommer Glenn att bli intervjuad av Erik Blix i P4 Extra mellan 13.00-15.00 när intervjun är vet jag inte. Men som med alla program kan du lyssna i efterhand på nätet. Det är för övrigt Erik Blix födelsedag den 29 mars, han fyller 53.

Glenn är också med i Malous Efter Tio dagen efter, där blir det en större intervju med andra inbjudna som också kan vara till hjälp.

För att förenkla berättelsen och försöka förklara hur det är att vara en kille som blir slagen av sin tjej, kan du begrunda följande scenario som hände Glenn:
Melinda (fingerat namn) hade besöksförbud, trots detta stod hon och sparkade på Glenns ytterdörr. Glenn ringde polisen och bad om hjälp. Svaret han fick var: DU ÄR JU MAN!

Är detta svaret när en kvinna ber om hjälp i samma situation? Knappast! Och vill vi ha jämlikhet ska det gälla inom alla områden!

Så är du intresserad av boken och höra mer av Glenn ratta in radion på måndag den 29 mars till P4 Extra klockan 13.00 och ställ in TV-kanalen på TV4 Malou Efter Tio den 30 mars klockan 10.00

Du kommer inte att ångra dig! Boken finns hos en bokhandlare nära dig och hos samtliga nätbokhandlare!


Man ska aldrig döma människor efter utseendet! Tänk på reklamen med den stora hunden, där den lilla hunden sitter mellan benen på den stora och texten lyder: När man är stor ska man vara snäll och det är precis det som betyder något: Hur du är!
  

Ramona


Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt Poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina Samtliga böcker:

AdLibris
Bokia
Bokus
CDON