Senaste teve-intervjun 2015

fredag 12 augusti 2011

Tack Anna! Ibland blir man överrumplad av glädje när man behöver det som bäst!

En kväll i oktober 2009 var Anna Book middagsgäst i programmet Go´kväll i SVT. Anna berättade om sorgen och saknaden efter sin mammas bortgång och att mamman hade älskat Julio Iglesias.

Jag minns Anna redan från det att hon slog igenom och jag har alltid gillat henne som artist. För mig känns Anna äkta!

Efter Go´kvällprogrammet, där Anna också berättade att hon älskade att läsa, bestämde jag mig för att skicka mina deckare till henne. Till min stora förvåning och glädje lade hon ut dem på sin blogg och tackade.

( När jag skickar någon mina böcker, (bok) gör jag enbart det för att jag tycker mycket om den personen som t.ex. artist eller skådespelare. Jag förväntar mig ingenting tillbaka!)

I vilket fall som helst hade jag det året 2009 också fått uppleva sorg, genom att min styvfar, mammas make sedan trettio år tillbaka, gick bort den 14 januari. Det var inte svårt för mig att sätta mig in i Annas känslor. Därefter vet ju ni som följt min blogg att även min mamma gick bort i år den 9 februari, vilket har tagit mig mycket hårt.

Häromdagen var jag som vanligt ute på Facebook och kom på att jag skulle kolla om Anna Book fanns med, vilket hon gjorde. Jag klickade för att bli hennes vän. När jag fick svaret blev jag sååå himla glad! Det första Anna skrev var: Jag ÄLSKAR dina böcker! Det svaret gjorde mig jätteglad! Tack Anna!

Ramona

Om du har tänkt att gå på Bok & Biblioteks mässan föreläser jag om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredagen den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)


Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel