Senaste teve-intervjun 2015

lördag 12 juni 2010

Jag efterlyser ansvar och civilkurage! Finns det?


Är det så att alla generaldirektörer, höga chefer, VD:ar med skyhöga löner som påstår sig vara ansvarsfulla egentligen bara ligger i soffan och räknar pengar?

Varje dag tycks någon dö i väntan på vård eller så har de blivit blåsta på sin livförsäkring.

När du är medlem i Fuck-it, förlåt Facket och är försäkrad, är du det till och från jobbet. I klartext betyder det att när du är på väg hem från jobbet och det händer en olycka ska du ha betalt om du av den anledningen blir oförmögen att arbeta. Samma sak gäller på väg till jobbet!

Nu har staten sedan 1995 sparat in 25 miljarder kronor på arbetsskadeförsäkringen. Säg mig vart tar de pengarna vägen? I vilken plånbok stoppar man dem? Det finns folk som på fullt allvar gnäller över att kungahuset får 120 miljoner kronor om året i apanage. En dum journalist vid namn Åsa Linderborg är en av dessa korkskallar. Vad Åsa Linderborg inte berättar är att det sitter 349 riksdagsledamöter och bara dessa kostar oss 240 miljoner kronor per år och gud vad bra dessa är. Tänk vad mycket bra de gör för oss? Eller?

Men det är väl så att för att vi ska ha råd att betala 349 slappa och ineffektiva riksdagsledamöter och deras tjänstemän måste staten spara in på de som råkat ut för arbetsskador. Dessa människor är ju redan utslagna, förbrukade och på grund av sina smärtor orkar de inte slåss mot Goliat. Men Åsa Linderborg vill hellre lägga ner Kungahuset än att slåss för de små. Hon vill köpa sig billiga poäng och det gör hon också. Många tycker som hon.

Själv har jag beställt en rosa T-shirt, där det på fram och baksidan står med guldbokstäver: Jag älskar KUNGAHUSET och YTTRANDEFRIHETEN!

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här finns mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON