Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 7 januari 2010

Fryser du? Ja, tack!

Snacka om svinkallt! Vart tog den berömda klimatfrågan vägen? Maria Wetterstrand i miljöpartiet kanske har frusit fast i Finland hos pappan till barnen.

Nåja, vad gör man då för att hålla värmen? Vi har tur, vi bor på landet och har en vedkamin som vi eldar i för fullt. I morgon mellan klockan 07.00 fram till 10.00 ska du INTE koka kaffet. Då blir det en jädrans dyr kopp med kaffe.

Alla dagar under kylan hör jag samma formuleringar: Temperaturen är mycket under det normala. Aha, vad är det normala då? Vem har bestämt vad som är normalt? Inget svar där inte.

Härvare långkalsonger, tjocka strumpor, mössa och vantar. Ta för jössenamn ingen dusch på morronen, behåll fettet i huden mot den arktiska vinden, annars kommer du se ut som om du har Karlssons klister i facet.

Ja och så var det där med frågan: Fryser du? Osså svaret: Ja, tack! vad betyder det?
Jo, att vid frågan om du fryser och svarar ja tack så får du dig en rackabajsare, som värmer ända in i sköldkörteln. Så var det med det!
Värm dig nu ordentligt och så räknar vi framåt nio månader från och med nu, blir det babyboom måntro?


Här kan du också låna eller köpa mina böcker:

Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Ramona

Nyårskaramell från Anomar förlag!

Alla fyra pocketböckerna, signerade, inklusive frakt: 119:-

Beställningen skickas till anomar-forlag@telia.com

Ditt namn, telefonnummer och adress.

Faktura medföljer vid leverans.

Information om böckerna hittar du på www.anomar-forlag.se