Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 22 december 2009

En vit jul, förhoppningsvis

Snart ser hela Sverige ut som på bilden. Det är svårt att tro eftersom vi här på Tjörn och i Stenungsund inte fått särskilt mycket snö i jämförelse med Göteborg som bara ligger sex mil söderut från oss sett.

Nåja, jag ska vara glad ändå, bara att få gå på snön de närmaste dagarna, känna kylan och den bleka vintersolen är härligt!

Mamma är hemma och idag ska jag till Göteborg och hjälpa henne handla och det är inte julklappar utan livsmedel. Cancern hade inte spridit sig som tur är utan nu blir det operation efter nyår. Viktigast av allt är att mamma åter kan gå på toaletten och känna sig som en frisk människa när hon kommer därifrån. Hur många tänker på hur viktigt en sådan skitsak är? Nu med facit i hand. Görviktigt!

Vill också passa på att tacka personalen på Bokia, Järntorget och Bokia Allum för att de tog hand om mig så fint igår. Signeringen gick hyfsat på Järntorget och superbra i Allum. Kan ju ha berott på att alla köpcentra i denna kyla lockar mycket mer folk än en affär som ligger längs en gata fylld med snö.

I eftermiddag ska jag göra min "berömda" Jansons frestelse. Dofterna av den i ugnen är jul!

Ha en skön dag!

Ramona