Senaste teve-intervjun 2015

söndag 8 augusti 2010

Idag åker jag hem med mamma till hennes lägenhet.


Igår den 7 augusti hade mamsen varit hos oss i tre månader. Jag hämtade henne på Högsbo reahbilitering den 7 maj.

Helt otroligt vad fort tiden går! Nu mår mamsen mycket bättre och det är underbart!

Idag den 8 augusti kör jag mamma hem till hennes nyrenoverade lägenhet. Alla bopinaler är ännu inte på sin rätta plats, men det går alldeles utmärkt att bo där.

Thommy och jag kommer även att hjälpa till de närmaste veckorna med ditten och datten. Tavlor ska upp, hyllor, kontakter ska bytas osv...

Första natten ligger jag över för att inte det ska kännas konstigt. Och naturligtvis kommer mamma även i fortsättningen att spendera helger och vara hos oss vid andra tillfällen. När jag kommer hem till vårt hus på måndag eftermiddag kommer det att kännas tomt och underligt. Thommy och jag kommer självfallet sakna mamma de första dagarna och nätterna, fast efter någon vecka kommer vi som de vanedjur vi är vänja oss att mamma är sin lägenhet i Göteborg och vi på Tjörn.

Bilden är tagen av vår tyska granne Ute, när vi var inbjudna på en hejdundrade middag för ett par veckor sedan och jag tycker att mamma ser strålande ut!

Ha de gott vi hörs på måndag eftermiddag!

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!
Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON