Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 27 april 2010

Vad kan Katrin Zytomierska tänka sig att inte göra i direktsändning?


Bilden till vänster är från en blogg med titeln "Stolt ung mamma" jättefina bilder...

Nu vräker sig Katrin Z i Förkvälls soffa och fnittrar förtjust vid tanken på att kanske sända sin förlossning direkt i TV! Är det SVT? TV4? Blir det en kanal som vill betala för spektaklet? Vill någon verkligen betala för att se Katrin Z och Bingos barn födas?

Katrin Z är för den som inte visste det Axel Schulmans före detta fru. Detta är paret som blev kända för att kräkas upp så mycket elakheter och spydigheter som någon idag levande människa någonsin hört på så kort tid som de gjorde det. (Man kan faktiskt bli känd i Sverige, bli ombedd att skriva böcker, vara med i SVT och SR bara genom att vara en genomjävlig mobbare! Det är faktiskt helt sant.)  

Peter Jihde som tog hand om de som slagits ut ur Idol fick den otacksamma uppgiften att ha Katrin Z vid sin sida.

I TV4 plus skulle paret intervjua de ledsna och förkrossade före detta Idol-deltagarna. Hur klarade Katrin detta? Till den milda grad så bra att Peter Jihde var på väg att säga upp sig från TV4. Katrin skickades på någon slags charmkurs, vem den stackaren nu var som fick ta hand om detta eländiga fruntimmer och sedan stramade Katrin upp sig något.

Ett drygt år efter att Katrin och Alex Schulman varit världens lyckligaste par, (champagnen varade inte länge) kutade de åt varsitt håll. De stod väl inte ut med varandras elakheter kan tänkas! Katrin ramlade in i Bingos armar och Axel Schulman hittade en ny kvinna att ta i sina armar.

För inte så längesedan blev Alex pappa och nu vräker han ur sig "förnumstiga råd" på sin pappablogg. Katrin är fortfarande gravid, men det kan väl hända när som helst och då är det kanske dags för kameror att ta plats in i det mest privata vi har. När man ser de första fem fingrarna på bebisen är det väl dags att ropa: Bingo!

Vad kan Katrin Zytomierska tänka sig att inte göra i direktsändning?

Ramona


Här kan du köpa Glenn Forrestgates bok När mardrömmen blev sann. Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

"När mardrömmen blev sann" uppmärksammas av tidningen Dagen


Tidningen Dagen, känd som en kristen tidning, har intervjuat Glenn Forrestgate angående hans självbiografi "När mardrömmen blev sann".


Om du klickar på bilden blir den större och lättare att läsa.

RamonaHär kan du köpa Glenn Forrestgates bok När mardrömmen blev sann. Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på