Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 25 mars 2010

Amanda Ögren är 2010 års vardagshjälte!


Amanda Ögren är förtjänt av att bli årets vardagshjälte!

Modig, empatisk och en ofattbart duktigt kamrat. När i stort sett en hel by, Bjästa, tog parti för den dömde Oskar, gjorde Amanda det som varenda en av oss borde och ska göra. Hon tänkte med hjärnan och kände i sitt hjärta att Linnea är ensam i sitt lidande.

Jag är kolossalt imponerad av denna unga modiga starka tjej och hoppas att Amanda kan bli det föredöme som så många unga behöver idag.

Alltför många av dagens unga så kallade förebilder, är en bedrövlig samling, i många fall elaka och i vissa fall kokainsnortande bortskämda brats, som figurerar i media, sittande i olika TV-soffor, frampuschade av media i jakt på... ja vad...?

Nu har media fått chansen, en unik chans, ta den och gör Amanda till den stjärnan hon förtjänar att vara. Samtidigt kan Linnea och Jennifer äntligen få möjligheten att läka de sår de tillfogats.

Nu har ni inom media chansen! Ta den!
Detta är Amandas blogg. Amanda är förutom en modig ung tjej med civilkurage, en redan nu duktig fotograf. Underbara bilder! Tack för dem Amanda!

Ramona

Nu kan du också Lägga in om bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt.

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt Poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina Samtliga böcker:

AdLibris
Bokia
Bokus
CDON