Senaste teve-intervjun 2015

lördag 7 januari 2012

Manifestationer mot våld förändrar inte en livssituation.

Manifestationer mot våld har hållits i alla tider och arrangörerna har alltid varit engagerande människor. Men hjälper detta mot hur verkligheten ser ut?

I Malmös kommun bor drygt 300 000 människor. Av dessa kom cirka en procent och slöt upp i manifestationen mot våld. Var höll resten hus?

Vi har demokrati i vårt vackra land, men demokrati fungerar bara så länge människor har tilltro till systemet och tilltron har börjat krackelera.

Vem vill bo i ett miljonprogram? Ja, det finns säkert en del, men de flesta drömmer nog om något helt annat och problemet är att det stannar vid att vara just en dröm. Att studera och lyckas med att få en bra utbildning, att bo centralt, att få chansen till ett välbetalt arbete är ouppnåliga drömmar för alltför många idag.

Idag vet alla Sveriges ungdomar vad som förgyller ett liv och många vet också vilka kompisar som kommer att få sin dröm uppfylld och varför. Att befinna sig utanför gränsen till uppfyllelse är att förlora tilltron och det i sin tur skapar olust och hat.

I decennier har staten och kommuner lagt ut miljoner på alla möjliga och omöjliga projekt. Enbart ett fåtal har lyckats. Däremot har säkert en del idérika girigbukar proppat fickorna fulla med skattepengar. Naturligtvis kan inte alla bo på Strandvägen i Stockholm, men att inte ens ha hopp kvar om att en dag få chansen att bo där man vill, kan få nästan vilken ungdom som helst att trilla i diket.


Ramona
Förlaget har sänkt priset på samtliga Mp3 böcker!
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel