Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 15 juli 2009

Förespråkar Mohamed Omar stening som straff?Mohamed Omar, en gång hyllad poet i Sverige, hyllar inte Sverige och inte heller svenska lagar och i synnerhet inte svensk media.

Mohamed Omar hyllar ayatollah Khomeini och tycker att presidenten i Iran vann ett rättvist val.

Jag tycker att alla ska läsa intervjun som Mohamed Omar har gjort den 2 juni i år med Mahmoud Aldebe här


Mahmoud Adelbe kom till Sverige på 70-talet och är ordförande Sveriges Muslimska Förbund (SMF).


Mahmoud Aldebe förespråkar muslimska skolor och anser att blygsamhet är en dygd. Enligt min åsikt verkar den blygsamheten enbart ha tapetserats på kvinnor.

Idag finns redan ett tiotal muslimska skolor. Men Mahmoud anser att om en muslim vill vara muslim och ska få vara troende i sin religion behöver muslimer ett eget samhälle, helst ska hela Sverige bli muslimskt, för det är den bästa tron för människor enligt Mahmoud och även Mohamed Omar.Nu vill jag ha svaret på en viktig fråga.

Vad är det som gör att judarna inte kräver samma särbehandling i samhällen över hela Europa? Varför kräver inte judarna synagogor, egna skolor och propsar på att ha ett judiskt samhälle?

Varför har inte judarna byggt egna sjukhus och startat egna partier?


Mahmoud Aldebe tänker starta ett eget parti i Sverige. Eftersom de flesta muslimer har samma syn på judar i allmänhet och Israel i synnerhet kommer det inte bli några problem för det nya muslimska partiet att samarbeta med Sverige Demokraterna eller varför inte vänsterpartiet som upplever Israel som ett stort rött skynke?


Mahmoud Aldebe uttryckte följande i artikeln som du kan läsa i sin helhet ovan:

"Helvetets portar öppnades när jag sade att det behövs särlagstiftning att skydda alla religiösa minoriteter när det gäller till exempel halal-slakt, skilsmässa, omhändertagande av minderåriga barn och så vidare. "Vadå alla religiösa minoriteter? Judarna som numera är en religiös minoritet, eftersom endast ett fåtal judar i Sverige utövar ortodox religiositet och dessa behöver ingen särbehandling och har heller aldrig krävt någon.


De enda som hela tiden vill ställa svenska samhället på ända och som kräver ditten och datten är muslimer och jag undrar varför? Vad är det som är fel i Sverige? Bidrag får alla föreningar! Även SMF på c:a 5 miljoner kronor om året. Alla barn går gratis i skola, har gratis sjuk-och tandvård. Man kan leva på det sociala hela sitt liv om man är handikappad eller av annan anledning inte kan klara sitt och sina barns uppehälle.

Är det stening av kvinnor som saknas? Ska alla svenska kvinnor tvingas att bära burka för att blyghet är en dygd?


Är jag den ende som är dödstrött på detta mjäkande med islam i allmänhet och en del muslimer i synnerhet?
Nu säger jag det som få vågar:
Om man inte trivs i det land man bor finns det andra länder man kan flytta till! Ingen ska känna sig tvingad och må dåligt i ett demokratiskt land. Ingen är tvingad att bo i Sverige. Man får faktiskt lov att emigrera från Sverige om man vill!
Men vad man inte ska göra och som egentligen inte ens borde vara tillåtet är att tvinga på andra människor sin syn på ett leverne och en religion som inte främjar jämlikhet, jämställdhet och ger homo-trans- och bisexuella samma stämpel som pest.


I ett muslimskt samhälle finns inte utrymme för oliktänkande, homo-tran-och bisexuella och framförallt är det ett samhälle där det som betygsätts och omhuldas som ett kassaskåp inte är kvinnors hjärnor utan deras underliv! Här finns en artikel om av vilken anledning en kvinna kan stenas till döds i Iran.


Behöver jag påpeka att jag inte vill leva i ett land där religionen bestämmer över människan och i synnerhet inte islam?


Varsågod att kommentera och försvara, jag svarar så gärna!


Dyrbar kärlek finns förutom som de andra titlarna pocket/inbunden också som E-bok. Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och Älskling, vi blir... kommer som e-böcker inom kort.


Ha en fri och demokratisk dag i vårt härliga och vackra land!

Ramona