Senaste teve-intervjun 2015

måndag 12 april 2021

Veckan som gått! Nr 14 2021


Hej på er! Nu har vecka 14 lämnat oss och vi kliver in i vecka 15. Den underbara bilden på vitsippor är från just veckan vi lämnat men från förra året. Så ja, våren är förfärligt sen i år. Känns som att det inte blir någon utan att sommaren slår till över en natt ...Här står en kaffebryggare som tjänat ut. Märket och modellen verkar ha exakt de problem vi har haft om man läser recensionerna. Detta var den andra kaffebryggaren av samma modell på fyra år som gav upp. Men vi fick morgonkaffet i alla fall.

Vi tog en tur till Elgiganten och de hade rea. Toppen! Så den här nya kaffebryggaren följde med hem.
Kaffet smakade gott!

I veckan stod den här bilen nedanför balkongen. Hm ... vadan detta? Men så kom jag ihåg. Det ska läggas solceller på vårt tak.


Och här kom kranen vevande utanför vår balkong. Mäktig kran måste jag säga.Jag lade även ut ett foto från min skrivarhörna på en av mina Facebook sidor, där jag berättar om mina böcker, svarar på frågor och möter lyssnare och läsare.
Här är länken till den sidan om du vill se. 

Få har nog missat turerna kring Frederick Federley Centerpartiet. Hur han plötsligt ville gå in i kyrkopolitiken, men hoppade av på grund av drevet. Nåja, bäste Federley, bör man inte vara troende för att arbeta inom kyrkan tycker du? Och detta inlägg av Federley var inte det enda där han såg ner på kristna. Så därför passade han inte in, men ljög igen.
 

Uppenbarligen har vissa politiker svårt med sanningen.
Det är så här jag vill att våren ska se ut!

Fotot är taget av min väninna Ute som bor i södra Tyskland. Utes trädgård är helt fantastiskt vacker. Fotot är taget en vårdag för fyra år sedan, tror jag.

 
Vi säger att det är vår!
Men nej, det är det inte!


Nu var det slut för den här veckan. Jag var inte ute och flängde precis. Vädret har ju mest påmint om ugglans väder i den nedre delen av bilden. Då håller man sig för det mesta inomhus.

Vi får väl se hur vecka 15 blir. Kan det bli sämre väder? Ja, det kan det säkert. Men jag vill ha VÅR NU!


Ha de´gôtt!

Ramona