Senaste teve-intervjun 2015

söndag 1 april 2012

Halv åtta hos mig, kan slänga sig i väggen när Marie-Lousie bjuder på middag!

Fotot är taget efter en helt fantastisk gourmet middag som vi bjöds på av Marie -Louise och Ulf i går kväll.

För att börja från början: Som välkomstdrink bjöds vi på spansk champagne. Porlande ljuvligt len.

Förrätten bestod av färska räkor på en bädd av vitt bröd och en salladsröra som fick mig att dregla. Som om inte det var nog fanns där också en klick av mjuk och len äggröra. Till detta serverade Marie-Louise ett välsmakande doftande vitt vin. ( Jag är urkass på att komma ihåg namnen på vinen, men jag är säker på att Marie-Louise kan hjälpa mig med det!)

Till huvudrätten serverades pommeanna, en potatiskaka, vilken smakupplevelse! Till detta kyckling i whiskysås tillsammans med grönsallad.

Till huvudrätten avnjöts ett delikat rött vin. Nu till desserten. Jordgubbar och en italiensk pudding i små glas. Den italienska puddingen, som jag naturligtvis också glömt namnet på, är något kokat med grädde, den var så len att fullständigt gled ner i matstrupen. Naturligtvis hade Marie-Louise fått det dukade bordet att likna ett konstverk. Dumt nog tog jag inte foton på alla maträtter och dukningen. Jag var så begeistrad och fascinerad av allt det goda att mitt fotande inte kom igång förrän vi lyckliga och proppmätta slagit oss ner i sofforna! Tack Ulf och Marie-Louise för en helt underbart rolig och drömlik gourmet middag! Från oss var det inte tal om att ge annat än tio poäng för varje rätt och tillsammans med allt blev det fullpoängare av sällan skådat mått!

Stora kramar
Ramona & Thommu