Senaste teve-intervjun 2015

måndag 5 december 2011

Fotot är taget idag den 5 december med självutlösare...

Jag ställde kameran på bordet och sedan hade jag tio sekunder på mig att le sätta mig tillrätta och se avslappnad ut. Hahaha... det ser ut som om jag har fastnat med fingrarna... i vilket fall som helst är det fantastiskt att pelargonen blommar...fortfarande!
Det har varit minusgrader och inatt regnade det is, men att ha en blomma kvar första veckan i december känns lite mer som när jag var Los Angeles i tre månader och bland annat i december.

Lite som att sitta i knäet på Jultomten i kortkort och käka glass!

Ja, vädret är aningen upp och ner, men vad gör väl det så länge som man orkar ha humöret kvar på raksträckan!

Idag läste jag in ytterligare sidor på Iskall hämnd, inte heller den var av bra ljudkvalitet, så före jul kanske den är klar också. Dyrbar kärlek har numera fått jättefint betyg, för ljudet då alltså:)

I morgon ska jag ut och "dricka" jullunch... ja, ta det inte bokstavligt... Vi är väninnor sedan 1976 och har gjort jullunchen till en tradition, som vi haft i cirka femton år. Lika kul varje gång. Vi shoppar julklappar, pladdrar, skvallrar, och äter gott. När vi kommer hem till våra respektive är vi fyllda av glädje kärlek och en massa påsar innehållande en mängd onyttiga ting... precis som vanligt...

Ha en skön måndag!
Ramona
Grattis du ska bli pappa!
Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel