Senaste teve-intervjun 2015

måndag 3 oktober 2011

Grekland har gått i konkurs!

Rubriken "Grekland har gått i konkurs" är inte långt borta!

Jag förstår inte varför inte politikerna vill berätta sanningen. Det finns ingen återvändo för Grekland.

Om du någon gång varit i Grekland så vet du kanske att de flesta hus ser aningen konstiga ut. Nästan alla har kvar armeringsjärn som sticker ut.

Vid ett tillfälle kände jag mig tvungen att fråga av vilken anledning husen inte är färdigbyggda. Svaret var: När huset är färdigt ska det beskattas! Alltså, så länge inte huset är färdigt är det obeskattat! Logisch!

En annan orsak till att Grekland kommer att gå i konkurs är att regeringen inte har lagt örat mot gatan. OM de gjort det hade de fått höra hur orimliga sparkraven är.

Det är inte bara de som står längst ner på stegen som drabbas av de hysteriska sparpaketen, utan det är Svensson-greken och de är miljoner. De grekiska politikerna har alltför länge suttit under parasollerna och nu när någon fällde ihop dem stack ljuset i ögonen och de kan inte längre se i det starka skenet.

Och det tar inte slut med Grekland. Nästa land är Portugal, därefter kommer Italien... Spanien och ja, vem vet vilka fler länder i kris som lurar bakom EU-flaggan... Alltför många länder frodas av korruption och lögnaktiga politiker. Jag undrar bara när Sveriges politiker tänker berätta sanningen om det urusla ekonomiska läget för det svenska folket. För att Sverige kommer att drabbas borde inte vara nyhet, snarare fakta!

Ramona

Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som har släppts i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&