Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 10 mars 2010

Läs och lös deckargåtan, Bryggan och vinn 10 000 kronor!

Klicka på Bannern ovanför artikeln och börjar läsa, eller lyssna, och lös deckargåtan. Du kan bli vinnare av 10 000 kronor!

Blir en fin semester för de pengarna!

Karin Wahlberg, som skrivit deckaren, är säkert känd för de flesta, som läser och gillar deckare.

Det här tycker jag är bland det roligaste, som har hänt det här året!

Jag önskar er alla stort lycka till!

Ramona

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Paul Ronge skriver på en ny bok, som ska handla om länkkärlek och näthat.

Den ska bli spännande att ta del. För alla vi som bloggar, eller bara läser andras, vet att det finns en enorm kärlek på nätet, men också ett starkt hat.

Personligen har jag mest mötts av kärlek och dessutom fått lära känna nya människor, som alla berikar mig på ett eller annat sätt.

Idag satt Claes Eriksson i SVT:s morronsoffa och berättade om sin karriär och senaste projekt. Han minns också deras (Galenskaparna & After Shave) film Monopol, som gick upp på biograferna, och då kunde han inte i sin vildaste fantasi tänka sig att dokusåpor skulle ha den inverkan de har fått. Filmen Monopol handlar om hur en kommersiell TV kanals direktör gnuggade händerna i samma takt som de skapade det ena mer vansinniga programmet efter det andra och pengarna strömmade in. Programmen gick ut på att förnedra andra och vinna på det.

Personligen har jag tröttnat på allt som heter dokusåpor. Men det finns de som älskar detta och anledningarna är olika. Den blogg jag personligen avskydde mer än något annans var Alex Schulmans, som bloggade för Aftonbladet. I den bloggen spyddes det ut mer elakheter än vad jag trodde kunde vara möjligt från en enskild person. Men Aftonbladet gnuggade händerna för det kom klirr i kassan. Fru Schulman, (numera Bingos fästmö) blev också känd av samma anledning, hon var vedervärdigt elak och nedsättande mot deltagarna i TV400, Idols eftersnack. Det gick så långt att Peter Jidhe ställde ultimatum, antingen skulle Katrin Z utbildas till sitt arbete, eller så skulle Peter säga "tack och adjö"! Hon fick tydligen någon slags utbildning, eftersom hon har kvar sitt jobb!

Dessa båda personer har blivit "kändisar" enbart på att kränka de som redan ligger ner och på detta gjort sig fina karriärer. Allt med starten tillsammans med vedervärdiga påhopp, som hyllats av media, allt för att Alex och Katrin drog in pengar, så med andra ord var filmen Monopol före sin tid.

Personligen vill jag göra karriär på att berika andra, inte trampa över lik och som en sista finish sparka på dem som redan ligger.

Som sagt det ska bli kolossalt spännande att läsa Paul Ronges nya bok, för den förra, som jag gillade skarpt, var en riktig höjdare. Det finns i alla fall gränslöst med information att ösa ur från nätet, både på gott och ont.
Jag önskar Paul Ronge ett stort lycka till!

Ramona

Har du lyckats skaffa dig en läsplatta? Om du har det, eller vill läsa elektroniska böcker på annat sätt finns mina böcker på Sveriges alla bibliotek via http://www.elib.se/

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON