Senaste teve-intervjun 2015

söndag 12 september 2010

Idag om en vecka korkar vi upp champagnen!


Just det ja! Det är valsöndag om en vecka och det betyder att på måndagen den 20 september kanske vi vet vem som ska styra Sverige de nästföljande fyra åren. Är inte det spännande?

Jag fattar inte hur en enda människa kan ta valet att INTE rösta. Det är ju den enda gången på fyra år som man verkligen kan göra skillnad.

Och som en viktig upplysning: Om du inte hittar ditt partis valsedlar skall det finnas blanka i samtliga färger på varje valinrättning. Det är lag på det!

Ta en blank valsedel och SKRIV ENDAST PARTIETS NAMN, klart och tydligt. Skriv INTE dit ett namn på en politiker som du vill rösta på, UTÖVER partiets namn, då blir valsedeln genast ogiltig. Varför? Jo, för om det redan finns en registrerad valsedel, även om den inte finns där du ska rösta, är det den som ska gälla. Så än en gång: Blanka valsedlar och endast partiets namn. Gul valsedel= Val till riksdagen. Vit valsedel= Val till kommunfullmäktige. Blå valsedel= Val till landstinget. Här kan du läsa mera!

Så för allt i världen som är dig kärt= RÖSTA!

P.s Du behöver ju inte nödvändigtvis korka upp champagne. Det går lika bra med Ramlösa!D.s

Ramona

Tänker Du på att det bara är tre månader kvar till första advent? Nä, jag fattar. Men just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON