Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 30 juli 2020

Familjen av Johanna Bäckström Lerneby

Familjen är berättelsen om klanen och imamen Abu Nizar som kom från Libanon på 1980-talet och som styrde och säkerligen fortfarande styr Angered, men naturligtvis hävdar motsatsen. Namnet är fingerat men den som vill veta det rätta namnet på denne imam med sin jättesläkt så går detta att hitta på Flashback.

Denna klan är naturligtvis inte den enda i Angered Göteborg. Det finns förgreningar till hela Sverige och till och med i Västeuropa. De lever i ett parallellsamhälle men återigen de förnekar detta.

Väldigt få av denna släkt har ett riktigt arbete, de lever på bidrag och av att sälja droger till medelklass-Svensson som dumt nog uppmuntrar till all gangsterverksamhet i Sverige och Europa.

De kallar sig för rättrogna muslimer och utövar ramadan, ber fem gånger om dagen osv. Men i själva verket är de en maffia. Det ordet avskyr Abu Nazir och hans ättlingar. Abu Nazir kallar sig "problemlösare".

Deras "familjeadvokat" Edip Samuelsson bör ha gjort sig en förmögenhet på att ständigt kallas in för att försvara någon ur familjen. Hans villa är värderad till drygt 9 miljoner ...

Dessvärre har den svenska polisen använt sig av Abu Nizar för att "lösa problem" som polisen inte mäktade med. Detta gjorde att Abu Nizar ansåg sig ha rätten att lösa problem inom en mängd brottslig verksamhet. Att familjer köpte sig frihet och betalade Abu Nizar hundratusentalskronor var och är inte ovanligt.

Det sker mycket i Sverige som dessvärre få vet om och dessa bryr sig inte heller för närvarande. Den dagen de drabbas kommer de att vakna, alldeles försent.

Jag slukade den här boken. Kunde helt enkelt inte lägga den ifrån mig. Om du vill läsa om verklighetens Sverige och hur det (inte) fungerar i vårt rättssystem ska du definitivt läsa den.

BOKUS https://www.bokus.com/bok/9789189061156/familjen/


Ytterst välskriven och otroligt intressant.

Ramona Fransson