Senaste teve-intervjun 2015

söndag 16 januari 2011

I sorg behöver man (jag) skratta!

I kväll kommer andra omgången av Solsidan, en görrolig serie med Felix Herngren, Rheborg, Mia Skäringer, och Josephine Bornebusch, som är på bilden till vänster.

Även Henrik Dorsin gör upptåg.

Jag är så glad att det finns något roligt på TV för det behöver jag i min sorg och jag är säker på att det är många fler i liknande situationer och det man behöver för att koppla bort sorgen är skratt!

Därför ser jag fram emot Solsidan och jag tycker att Jospehine Bornebusch är en mycket duktig komiker.

Ramona

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

Ulf Brunnberg var en av mina favoriter redan innan Stjärnorna på slottet.

Jag har alltid gillat Ulf Brunnberg som skådespelare, men jag är inte en person som läser skvallerpressens artiklar och tror på dem. Inte heller brukar jag se på skådespelare som om de är de personer de agerar, vilket jag förstått att en del gör.

Ulf Brunnberg gör ett jobb och det är han grymt bra på!

I går i Stjärnorna på slottet visade han upp en helt ny sida. Och säger på ett ungefär bland annat: Ja, nu har man tvingats överge integriteten!

Jag vet inte om jag håller med. Det kändes snarare som om Ulf Brunnberg fyllde i hål, som en del människor med vild fantasi fyllt i på eget bevåg, utan att veta.

Jag tycker om Ulf Brunnberg som skådespelare och nu fick jag en bit av hans bakgrund som stärkte min känsla av honom som en driven och omtänksam person. Inte minst genom hans engagemang i Dan Ekborg, som aldrig förstått, inte förrän nu, varför Ulf är pedant.

Jag saknar fortfarande en kopia på farsen "Flott och Lagom", och har någon den hemma får man väldigt gärna skicka mig ett mejl och berätta det! Ramona.Fransson@telia.com

RamonaDyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook