Senaste teve-intervjun 2015

lördag 25 februari 2012

Ben Kingsley till Skavlan på fredag!

Ben Kingsley är en fantastisk skådespelare och har medverkat i ett otal filmer med start från 1966 till 2011.

Det ska bli oerhört spännande att få lyssna på vad han har att berätta.

Min kusin Joel Dancyger, som bor i New York och är kompositör och musiker, har komponerat musik till filmer fått flera utmärkelser, John Lennon Songwriting Contests, och vunnit priser, bland mycket annat.

När jag hörde Fredrik Skavlan berätta att nästa veckas gäst var Ben Kingsley trodde jag först att det var till en av hans filmer som Joel komponerat musik, men det var fel. Jag blandade ihop Ben Kingsley med Ben Gazzara.Filmen som Ben Gazzara var med i och som Joel komponerade musiken till heter "Looking for Palladin"  från 2008.

Den sista av Ben Gazzaras filmer är "The wait" 2012. Ben Gazzaras avled den 3 februari 2012. Ben Gazzaris skådespelarkarriär sträckte sig från 1957 -2012.
I vilket fall som helst är det jättekul med en kompositör till filmmusik i släkten! Och här är en bild av Joel tillsammans med sin fru Grace.
Och jadå, Joel har ofta fått höra att han påminner om Albert Einstein, och nä, vår släkt är inte släkt med Einstein, så vitt vi vet! Med tanke på hur kass jag är i matematik, kan inte ens de generna spåras i min kropp om man så tog till den mest avancerande dna-teknik!

Joel och Grace har också tre härliga barn tillsammans. Adinah, Vira och Soomi.

Och här är bilder på dem.
Adinah

Vira

Soomin, är aningen trött här på bilden...


Alla bilderna har några år på nacken och de har vuxit till sig en hel del:)
Ramona

Grattis, du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel