Senaste teve-intervjun 2015

söndag 12 april 2009

Lysekil var rena rama partyt!

I går på Påskafton var jag i Lysekil och signerade, dels pocketböckerna och dels min senaste deckare Lyckohjulet. Signeringen gick av stapeln i Hasses eminenta bokhandel mitt på torget. Bokhandeln ingår i Bokias kedja.

På torget fanns en karusell för barnen, ansiktsmålning för barn och lottförsäljning och det var ett och annat barn som gick iväg lyckligt kramande en nallebjörn som var lika stor som barnet. Sist men inte minst var Radio Sotenäs på plats inne i Hasses bokhandeln. Gillar man svenska och utländska låtar med modell 1950-60-70 talet ska man lyssna och ratta in 95,3 MHz när man är i närheten av Kungshamn, Lysekil med flera kustsamhällen.

Sune, som var programledare igår satte sig och intervjuade en hel del personer inkluderat mig. Jättekul! Tack Sune.

Ja, så var det där med fotografier ! Min käre make trodde att jag hade tagit med kameran, och jag trodde att han hade tagit med kameran. Men ingen kamera! När vi tackade för oss, önskade Hasse, hans son Joakim med flera, Glad Påsk, och jag tog med mig den fina blomman som jag fått av Hasse för att ställa den på sätet bak i bilen, fick jag syn på kameran liggande på sätet. Så bra då!

Nåja, därför lägger jag bilder från 2007, som i stort sett gav samma succé som i år. Vädret igår var lika fint, även om bilderna som jag lagt ut på sidan idag, är tagna i juli 2007.
På bilden ovan är det Hasse och jag.


Här ser ni mig från min bästa sida. Baksidan!


P.s Listan för att Elisabeth Hermon ska få upprättelse ligger kvar ett tag till. Länken är till höger. Egentligen borde det vara 20 000 underskrifter men alltför många har väl annat att tänka på.D.sVill du läsa mer om mina deckare, som numer finns i pocket, eller för den delen om min senaste deckare Lyckohjulet kan du besöka din näthandlare:
Adlibris Bokus Bokia.se CDON KulturbutikenGlad och go fortsättning på påsken önskar jag alla!