Senaste teve-intervjun 2015

lördag 9 maj 2009

Signering först i ösregn och sedan sol igen


Vilket knepigt väder det var idag. Först och främst är jag alltid ute i god tid och det var tur eftersom reparationerna av Tingstadstunneln pågår under helgerna. Det betyder en tunnel att åka i istället för två, och tre filer istället för sex. Nu samsades alla vi som kom från Hisingen om en fil in till stan. Det tog en halvtimma extra.


Redan när jag svängde av motorvägen och tog av till Olskrokstorget såg jag de mörka regntunga molnen. Åh, så mycket folk det var vid alla stånden som ställts ut på torget! Precis smockfullt av tjoande och glada ansiktsmålade barn, ballonger, föräldrar, ädre med rullator, andra med spatserkäpp, oj vad de vimlades.


Som tur var hittade jag ett P-hus och tog en rövare, körde in och sicken tur, gott om parkeringsplatser. En P-automat och en lapp med tydliga bokstäver, "Trasig behöver ej felanmälas". Tjusigt, gratis parkering är inte något som bjuds på varje dag.


Inne i Bokia var det några få kunder men jag hade knappt hunnit sätta mig förrän hela affären fylldes av folk. Aha, jag är så populär, tänkte jag optimistiskt. Men så vände jag mig om och tittade ut genom skyltfönstret och gissa om regnet stod som spön i backen! Regnet gav mig tur och böckerna gick som smör. Så säg inte att regn inte är bra för för affärerna...

För dig som är nyfiken på mina deckare eller självbiografi besök din närmaste bokhandlare eller näthandlare. Just nu finns fyra av mina böcker i pocket från 39:- Den senaste deckaren Lyckojhjulet är inbunden.

Ha en görskön lördagskväll och gör det bästa av den!
Sköt om er!
RamonaIdag är det signeringsdags på Bokia Redbergsvägen


Idag är jag på Bokia på Redbergsvägen och signerar! Skriver mer när jag kommer hem.
Ha de gott!
Ramona