Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 25 oktober 2017

Avstängd på Facebook ... igen ... Delade Hanif Balis inlägg!
Hanif Bali är moderat och invald i moderaternas partistyrelse.

Hanif är en av de få inom moderaterna som är frispråkig med udd i sitt skrivande.

Han drar sig inte för att säga rakt på.

I fallet där han blev avstängd från Facebook hade han gått i genmäle mot Masoud Kamali, en islamist som vägrar ta kvinnor i hand och som skyller sitt vedervärdiga beteende på Islam.Denne Masoud Kamali blev en gång i tiden, när Mona Sahlin fortfarande hade makt, att missbruka, utsedd av Mona Sahlin till utredare i diskrimineringsfrågor. Och en man som hänger sig åt Islam, likt en äkta islamist, är fullständigt fel person att utreda diskrimineringsfrågor enligt mina värderingar och dessa tre pelare som jag står på stavas: Jämlikhet, Yttrandefrihet och Demokrati!

På ingen av dessa tre pelarna vilar Masoud Kamalis värderingar. Det förstår man när man läser inlägget av Masoud Kamali, som fick Hanif Bali att ryta tillbaka:

"Masoud Kamali

Moderaterna har nu samlat sina krafter för att locka tillbaka rasistiska väljargrupper som har lämnat dem och gått över till SD. Och som brukligt använder svenska politiker personer med invandrarbakgrund som alibi för sin rasistiska politik. Den ständiga tjänaren Hanif Bali används flitigt för att legitimera rasismen inom Moderaterna. Den här gången kallar han "asylrätten" för "hyckleri". Avskaffandet av rätten att söka asyl vid Sveriges gränser som en del av Moderaternas nya "migrationspolitik" känns igen i andra europeiska länder där rasistiska partier vinner mark i maktens korridorer och tvingar mainstream-partier att anpassa sig till deras partiprogram för att inte tappa, eller locka tillbaka, sina rasistiska och främlingsfientliga väljare. Historien brukar inte upprepas på samma sätt, sägs det. Men likheterna med 1930-talets politiska turbulens och åsidosättande av alla människors lika värde är skrämmande. Med Trump som den "demokratiska världens ledare" som undergräver internationella organs fredsarbete och försvar av mänskliga rättigheter, används demokratiska spelregler för att undergräva demokratin. Dessa stora generaler och deras småsoldater och springpojkar som Bali förstärker rasism och uppmuntrar till ännu fler konflikter och "småkrig" eller kanske rent av ett stort krig som utplånar mänskligheten för gott, vem vet. " Slut citat.


Att män, islamister i mina ögon, som hänger sig åt Islam har fått så mycket makt både inom olika myndigheter och politiska partier i Sverige är illavarslande. Alla som är pålästa inom religionen, ideologin med dess politiska gren, och inte längre hängivna Islam, vet att Islam är inte för yttrandefrihet. Tvärtom, de som är islamister vill väldigt gärna ha tillbaka blasfemi i svensk lag, alltså att det ska vara förbjudet att skoja eller teckna, måla eller på annat sätt göra sig rolig över Islam och profeten Muhammed.
Inte heller är Islam för jämlikhet mellan könen. Det behöver man bara se på skillnaden hur män och kvinnor klär sig när de är utomhus på sommaren eller vintern. På sommaren kan männen gå i shorts och T-shirt medan kvinnornas kroppar döljs under tält eller hijab. Alltså ett plagg som ska dölja hår, axlar och bröstet.
Och Islam ger inte ett uns för demokrati. I samtliga islamistiska länder är det bara en lag som gäller och det är sharia, som den kallas och det är Allahs lagar.

De få kända sekulariserade muslimer är Hanna Gadban och Nalin Pekgul, men dessvärre motarbetas dessa två och får aldrig vara med i program där det låtsas som att Islam debatteras, kritiseras eller diskuteras.

En person som jag alltid vänder mig till med frågor inom Islam är Eddie Råbock ( Omar), tidigare Mohammed Omar. Han har skrivit flera böcker i ämnet och var tidigare islamist.

Eddie Råbock (Omar) har jag aldrig sett i nationell teve. Där borde han ha suttit och diskuterat, debatterat och kritiserat Islam med alla de muslimska män och kvinnor som alltid får stå oemotsagda på grund av programledarnas okunskap. Eddie skriver också på sidan: Det goda Samhället.

Det har även tillkommit en lag i Tyskland som började gälla den 1 oktober som skall tysta islamkritiker och islamofober som är ett ord jag avskyr som pesten och inte anser har existensberättigande. Om inte Facebook, Twitter och Youtube är uppmärksamma på personer som inte gillar ovanstående, och stänger av dessa, till och med raderar deras konton, väntar böter på 50 miljoner Euro. Detta har uppmärksammats av f.d Avpixlat, numera Samhällsnytt.
Mig veterligen har ingen msm media skrivit om det här, men jag kan ha fel.

I vilket fall så betyder den här lagen, som Tyskland gärna vill ha i hela EU, att yttrandefriheten har begränsats både i Sverige, utan lag, och i Tyskland.

Uppgifterna om Masoud Kamali har jag hittat på Flashback  


Jag blev avstängd i tre dagar, vilket betyder att jag återigen kan "gilla och skriva inlägg, svara på Messenger" antingen på fredag kväll eller lördag. Jag har också konto på Instagram, Twitter och ryska VK som liknar Facebook men jag känner mig inte alls hemma på VK.

Kanske blir det så att jag inom ett eller två år helt avstår från att befinna mig på sociala medier, utan ägnar mig åt att skriva böcker och på min blogg. För ingen kan censurera mina böcker och inte heller min blogg. Än så länge vill säga ...
Däremot verkar censuren gå fram med stormsteg på Facebook, Twitter och Youtube.


Ramona