Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 18 maj 2010

Äntligen fick vi träffas och det blev ett oförglömligt möte!


Thommy tog upp oss på Ramberget. Från detta berg kan du se ut över hela Göteborg. Jag har varit där en gång för många år sedan och det var jättekul att komma dit igen. (Thommy är bokstavligt talat född nedanför berget i ett gult tvåvåningshus i trä)

Birgitta tog en mängd foton. Under tiden som vi stod vid bergets utkiksplats kom en ung man i sällskap med en äldre dam. Mannen hade en kamera i handen. Birgitta lade omedelbart märke till detta och frågade mannen om han ville ha hjälp med att hon tar ett foto på dem båda! Han blev jätteglad! Birgitta är omtänksam och har ett hjärta som rymmer alla. Hon sträcker alltid ut en hand.

Jag fick ett oförglömligt möte med Birgitta och jag hoppas att vi snart ses igen, kanske redan på Bok & Biblioteksmässan i september då Birgitta företräder förlaget Lind & Co och signerar sin bok "Blondie".

Thommy tog även oss på en tur till Långedrag, motsvarigheten till Djursholm i Stockholm. Mycket vackra och svindyra hus. Tycker att det är jättebra att människor har mycket kosing och att de bor i Långedrag, så jag får mer utrymme på Tjörn. Jag gillar inte att fristående hus står så tätt att man kan kasta in tvättlinan till grannen utan ansträngning.

Men vid Långedrags Värdshus och sportskolan är det riktigt fint och sakta började också värmen komma.

Lunchen intogs på Göteborgs pärla: Sjömagasinet och den maten, suck, den maten är himmelskt god!
Till maten drack vi rosa champagne. Bara en sån sak!

Tack än en gång älskade Birgitta för ett oförglömligt och berikande möte. Ses snart igen!

Ramona
P.s Glöm inte tävlingen, där du kan vinna min senaste deckare "Mord under Tjörn Runt" tävlingen finns på min Facebook Fan-clubs sida! D.s

Joina min fanclub på Facebook och vinn böcker!


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på