Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 3 oktober 2019

Vad du behöver veta inför valet 2022

Oscar Sjöstedt och Jimmie Åkesson (SD) driver med
JÖKens budget 2019
Många av dagens politiker, journalister och en del kändisar hänger på Twitter, och de som följt med i politikens svängningar vet att moderaten Hanif Bali haft en enorm genomslagskraft via Twitter, så till den milda grad att Moderaternas ledning satte stopp. Hanif kan konsten att med få meningar agera ytterst ironiskt men också sanningsenligt, vilket fick många av de politiskt korrekta att gå i taket. 

Vi som inte är politiker men däremot intresserade av politik, eftersom allt politiker beslutar om drabbar oss i vardagen, allt från vad biljettpriset inom kollektivtrafiken kostar till vad du som förälder kan kvittera ut i barnbidrag, tycker också att det finns många roliga och begåvade inlägg av twittrare.

Visst finns det de som är kolossalt plumpa och intill vidriga, men det får stå för dem. Något som ofta händer är att du blir "blockad" och det är faktiskt också politiker som utövar blockningen av de kritiska röster de inte vill läsa om i sina flöden. Det är något som jag tycker visar på politikernas förakt mot oss väljare. De ska tåla kritik! Hot och hat är något helt annat!

I går, 2019-10-02, var det en kvinna vid namn; Malin Lundgren, med sitt twitternamn @konsensuseliten som lade ut en helt fantastisk rad av yttranden både av politiker och journalister och en del kändisar. Det var så bra att jag sparade fotona och härmed lägger ut dem med de begåvade orden som Malin Lundgren lade till vid varje foto: Klokskap vi minns:

Jag tänker lägga till en länk under varje foto där du ska kunna läsa vad som skrivits om motsatsen.  Vissa tidningar använder sig också av betalvägg, då är artikeln låst, om du inte är prenumerant.  

Varför vill jag då att det här ska ligga på bloggen? Jo, för det är så lätt för oss att glömma vad som sagts och skrivits, framförallt idag med det flödet som finns. Så håll till godo!

Klokskap vi minns:
Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk

Länk 





Du ska inte tro att dessa inlägg är alla som funnits under åren, inte alls. Det har varit en mängd imbecilla påståenden, som i dagsläget har fått reviderats flera gånger. Hur det kommer se ut i september 2022, när vi ska gå till val, är det ingen som vet, men eftersom min spåkula är lika bra som någon annans tror jag inte att situationen i Sverige har förbättrats, tvärtom.

Lycka till den dagen du ska rösta, och sätt dig gärna in i vad som utspelats genom åren. Googla ord som: våldtäkt, rån, misshandel, bombningar, sprängningar, överfallsvåldtäkter, knivmord, skjutningar, inbrott, stenkastning, bilbränder och stölder, så får du en hel del att välja på.

Ramona