Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 26 juni 2014

Det ligger ett skitigt skimmer över svensk nationell media!


Detta inslag är från BBC Free Speech och sändes den 25 mars 2014. Alldeles färskt med andra ord. I Sverige har vi ett program på SVT som heter Debatt, som kanske vill komma upp i samma klass som det brittiska programmet. Då har de mil kvar att vandra ...

I detta speciella program handlar det om en ung kille som har bott i Storbritannien i generationer och familjen kommer ursprungligen från Pakistan och är troende muslimer. Den ungen mannen är homosexuell, men vill inte bli ratad från området där han bor av de andra muslimerna. Jag har sällat sett ett bättre debattprogram och jag har sett många från BBC, för de svenska är rena skämtet.

Svensk nationell media är så rädda för en diskussion att de skiter på sig så fort någon nämner ordet islam. Alla som läser  Expressen, DN, Aftonbladet och tittar på SVT eller TV4 får inte sanningen, bara en pytteliten del av den. Varför är det på detta viset? Jag menar när gayparaden är i olika städer är nationell media bums ute och filmar och skriver om hur trevligt detta är. Bra så! Men alla tycker inte det. Jag älskar att människor har friheten att älska vilket kön de vill, men det gör inte alla. Speciellt inte de som är bokstavstrogna till Koranen eller är ultraortodoxa judar. I luven på varandra är också vissa muslimer mot judar. Framförallt i Malmö men även i Göteborg.

Det som bekymrar mig när jag hör att det pratas om antisemitism är att det inte med ett enda ord nämns
varifrån det kommer. Visst, en liten klick av nynazister är med i drevet, men flest är de nysvenska muslimerna som med gott mod trakasserar judar som på något sätt visar sin tro. En kippa eller ett halsband med Davidstjärnan är fullt tillräcklig för att bli villebråd för osekulariserade muslimer.

Debatten med killen i BBC visade att märkligt nog var det de muslimska kvinnorna som var mest hätska och ansåg att han hade ingen rätt att kalla sig muslim när han var bög. Tjusigt! Men oavsett så hade de en DEBATT om problemet. Vad har vi i Sverige? Jo, en så kallad solidarisk ta-på -dig slöjan ... och kvinnan som påstod att hon blivit attackerad av en "rasist" visade sig ljuga. Det enda DNA:t som existerade på kvinnans sjal var hennes egen. Men vips gick en massa i mitt tycke naiva svenska kvinnor ut och drog på sig den religiösa symbolen i en slags dåraktig solidaritet. Med andra ord såg jag: De som drog på sig slöjan är för: Könsstympning, giftermål med barn,tvångsäktenskap, hedersvåld, och hedersmord och att kvinnan är en ägodel. Samma kvinnor trumpetar ut att de står för mänskliga rättigheter och jämställdhet mellan könen. Ett sånt fruktansvärt hyckleri! Helt ofattbart att utbildade svenska kvinnor i positioner gör detta!

Och återigen saknas den efterfrågade diskussionen i svensk nationell media. Vart ska detta vansinne ta vägen? Jag tror inte att en enda politiker i regeringsställning har ett enda vettigt svar för de är så kolossalt rädda för att nationell media ska peka ut dem som främlingsfientliga eller ännu värre ... rasister. Därför tiger de hellre.

Vilka lider av deras igenklistrade munnar? Jo, unga flickor och pojkar som tvingas till könsstympning och till att giftas bort med dubbelt så gamla män bara för att föräldrarna inte vill acceptera att de bor i ett land där yttrandefrihet, demokrati och jämställdhet och kärlek mellan samma kön är vardag. De bor kvar i sina gamla ålderdomliga kulturella syner och märkligt nog åker de tillbaka till länder de flytt ifrån och förstör sina barns liv i tron att det är helt okej. Och varför skulle de tro något annat? Ingen i myndighet i Sverige och allra minst den första statsmakten " Medierna" berättar att det är olagligt att könsstympa sina barn. Att det är helt uppåt väggarna att mörda sina barn i den galna hedern som de tagit med sig från sina hemländer.

I stället ägnar sig nationell media åt att låtsas som om att det är enbart de mörkbruna skjortorna som är ute i sina svarta blankpolerade stövlar och marscherar på gatorna och gör sieg heil tecken.

Uppvaknandet kommer att bli fruktansvärt.

Ramona