Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 4 april 2012

GLAD PÅSK på Er alla!

Jag hoppas att alla får en riktigt Glad Påsk. Äter godis, blandar till sina favorit äggtoddys och får möjligheter till långa naturpromenader i ljuvlig luft och spirande grönska!

Själv ska jag njuta så mycket jag kan. Idag gjorde jag något jag inte gjort på år och dar. Piskade en matta! Smällarna ekade kring husen och plötsligt kom jag ihåg hur det var när jag var liten och mammor stod och ute på gårdarna och piskade sina mattor. Häftigt!

Piska mattor är en dunderfix att göra när man är arg på något eller någon. Piska på och du blir utschasad inom några minuter -:)

Idag har jag också passat på att snygga till balkongen. Det var därför jag var ute och piskade. Hittade en matta på Tjörn, som stått i hörnet i en garderob i nio år, och den skulle passa finfint på balkongen. Gissa om dammet stod som ett moln kring mattpiskstället?

På påskafton är jag inbjuden till Hasses Bokia i Lysekil och kommer att sitta och signera från klockan 11.00, så du som har vägarna förbi, fortsätt förbi. Hahahaha, bara skoja! Titta in vetja!

Och för dig som inte var i närheten av en radio och lyssnade på P4 Göteborg kan alltid lyssna här och nu!
Träffade också John, som jobbar på SVT, på vägen in till SVT/SR huset. En härlig personlighet som jag lärde känna för många många år sedan. Det som gjorde mig extraglad var när John sa att han har lyssnat på mig i Radio Bohuslän och tycker att jag har en härlig radioröst. Tack John, beröm är alltid gott att få!

Lena Rångeby tog fotot på Sveriges Radio idag. 


Nu kära vänner är det dags att ta påskledigt! Så njut nu Ni alla som kan och får! Lev livet!

Ramona