Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 2 februari 2012

Ska du snart föda barn? Är du rädd? Nu kommer du bli ännu räddare!

Att jag inte exploderar en vacker dag! Det som förvånar mig mest är att detta inte får alla kvinnor i hela Sverige att skrika i falsett, även de som inte har barn, som jag!

Läs den här artikeln från GP och du kommer att bli så förbannad att... ja... jag vet snart inte vad man ska göra för att få sin röst hörd. Vad ska till för att media reagerar riktigt ordentligt?

Ramona

Mats Odell är som tomten. En bluff!

Sedan i höstas cirkulerar det ett citat som påstås komma från Mats Odell: ”Jag och min fru har köpt varsin lägenhet till våra barn. Det kan alla föräldrar göra."
Detta enligt chefredaktörens Susanna Skarrie i Hem & Hyra.

Ja, suck! Vad ska man säga? Finns det verkligen någon politiker i riksdagen som inte är världsfrånvända? Inte som jag ser det!

Beatrice Ask måtte älska utredningar. Nu ska det återigen utredas apropå high life in Malmö. I Göteborg har cirka 20 personer skjutits ned under samma tid, men ingen har avlidit. Vad det beror på? Kanske sämre träffsäkerhet på banditerna i Götet? Men Beatrice Ask utreder vidare... så bra då... undra vem som ska utreda utredningen, när den väl blir klar...

Under tiden som alla våra tossiga politiker babblar tungan ur led, lider människor på alla sätt. Arbetslösa, utan pengar, sjuka som tvingas jobba, apatiska barn lämnas åt sitt öde. Men vad bryr sig tossepottorna om detta?

Nejdå, de kommer som vanligt höja sina skattefinansierade arvoden och mumla något om att det inte är de som bestämmer (vilket är en sanning med modifikation). Samtidigt kommer fler bli skjutna, gängen utöka sina territorium och lagom till julafton kommer Mats Odell utklädd till tomte att dela ut lägenhetsnycklar till alla de bostadslösa barnen... Hohoho, hahahahaha....

Förresten medan jag ändå håller på. Fler dåliga nyheter: Astra Zeneca tänker göra sig av med cirka 1200 i Södertälje! Är det verkligen någon bland oss vanliga dödliga som fortfarande tror på att det går bra för Sverige? Jag hade redan känslan för ett år sedan att det som pågår i USA, Asien och Europa kommer att knuffa mänskligheten nerför ett stup... kanske är det vad som behövs för att börja om igen.

Ramona

&PS. Just nu är alla Mp3 böcker sänkta på Adlibris till 59:- ! DS.
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytelnbsp;