Senaste teve-intervjun 2015

söndag 12 december 2010

Mår dåligt och därför tar man med sig så många som möjligt i döden! Låter inte det aningen bisarrt?

Nedanstående är taget från politiskt inkorrekt.


"Den första explosionen inträffade mitt i julruschen kl 16.50 på lördagen vid ett av de mest trafikerade övergångsställena på Drottninggatan. En Audi 80 Avanti som stod parkerad på Olof Palmes gata 13 nära Drottninggatan gick i luften . Bilen ska enligt uppgifter haft gasoltuber i bagageutrymmet. Den köptes så sent som 20101122. Polisen har igång ett gigantiskt pådrag, spärrat av området och skickat dit bombgruppen.
Nästa explosion inträffade 300 meter därifrån i vad som är det första terrordådet på svensk mark där en självmordsbombare spränger sig i luften. Runtom fanns det en mängd spik. Den döde bar en palestinasjal och hans kropp sägs vara så illa åtgången att den var delad eller hade ett stort gapande hål mitt på framsidan av kroppen."  Slut citat!   Läs mer »

Ska jag gripas av panik? Nej, det tycker jag inte. Det kommer alltid finnas svårt sjuka eller djup deprimerade människor som utför obegripliga handlingar och ingen på detta jordklot kan skydda sig mot olycka. De flesta olyckor sker trots allt i hemmet.

Däremot förväntar jag mig bättre utbildning för dagens svenska poliser, jag tror inte att de är beredda på gisslansituationer, självmordsbombare och annat som redan pågår i andra länder i vår närhet.

Ramona

Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Böckerna finns också att ladda ner som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook