Senaste teve-intervjun 2015

söndag 7 augusti 2011

Diggilo och Musselfesten i Lysekil är en folkfest!

I lördags var det BIG party i Lysekil och i Bokenäset, som ligger i Uddevalla kommun. Först var det Musselloppet, som Arne Hegerfors kommenterade tillsammans med Musse, Mustafa Mohamed maratonlöparen, (duktig och gullig kille) och då var ju naturligtvis Radio Bohuslän närvarande, vilket betyder att även jag fick vara med på ett hörn. Det var jättekul!

Krister, min chef, satt vid målgången och jag övervakade att Arnes och Mustafas konversation flöt friktionsfritt. Det gick jättebra! Men så är Arne Hegerfors ett superproffs!
  Här chefen i hög person! Förutom att se till att tekniken fungerade under tiden som Arne och Mustafa konverserade hade jag i uppgift att intervjua handlare som ställde ut på torget och du kan lyssna på alla intervjuer här! Du klickar på "live" och därefter tar du länken "Lysekil".

Lätt som en plätt! Intervjuerna som både Krister och jag har gjort sänds i eftermiddagsprogrammet på måndag i Radio Bohuslän kanal Lysekil och börjar 14.00.


Thommy tog fotot på Arne och mig. Titta på Arne, låtsas inte om mig!

Efter att vi var klara med Musselfesten bjöd Krister in till Diggiloo. Jag har aldrig tidigare varit på något liknande och jag säger bara en sak: Det är en familje-och folkfest! Tyvärr är min kropp och jag inte överens om vad vi vill göra. Jag vill stå eller sitta i gräset, men kroppen vill ligga bekvämt, särskilt efter en redan lång dag i Lysekil så därför orkade jag inte vara kvar till sista numret.
Ska man gå på en sådan tillställning är det ett måste att ha med sig en bekväm ihopfällbar stol eller en frisk kropp! Detta visste redan de familjer med och utan barn som deltog. Det var säkerligen över tretusen människor på detta jättelika fält och mest av allt älskade de Thomas Di Leva. När han äntrade scenen stod folk upp och skrek av lycka!


Här är en del av alla människor som tittade på Diggiloo. Mängder av dem hade brett ut en filt, satt och skålade med vin och åt ur sin picknickkorg. Andra hade barnen med sig, som lekte i mängder av faciliteter för barn. Görhäftigt! Insläppet började 16.30 och showen startade 18.00 och höll på till klockan 00.00 i tre akter med halvtimmes pauser.

Det blev ingen grymt bra bild på Di Leva men det jag läste i recensionerna var att han avslutade varje Diggiloo show med låten "Sträck ut din hand" ( Lasse Berghagens låt från "Så mycket bättre")) och när de hör den blir alla sentimentala och tårarna börjar rulla. En fin gest!

Ramona


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel