Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 22 december 2011

Intervjun och städningen är avklarad. Vad var roligast tror du?

Vi möttes på Språkcaféet på Esperantoplatsen. Jag kan varmt rekommendera det caféet, jättemysigt! Du kan om du vill, fortfarande sitta utanför, där de dukat upp med filtar för den som fryser och stora röda lyktor på bordet.

Dit ska jag gå många fler gånger. Och vilket surdegsbröd! Supergott!

Malin intervjuade mig i en och en halv timma. Fotografen kom förbi och det var snabbt avklarat. Det är för GT och kommer troligen in under Trettonhelgen. Det var jättetrevligt att bli intervjuad av Malin.

Efter intervjun åkte vi en sväng till Tjörn och storhandlade på Almö livs. På vägen upp var det kö söderut, vägarbete, och när vi var på väg till Göteborg var det kö norrut och det berodde på att en bil stod och brann på motorvägen. Läskigt!

Nåväl, hemma och då var vi rejält hungriga. Jag hade grönkålssoppa som jag värmde i mikron, till det färskt vörtbröd med ost. Mums! Därefter var det dags att ta itu med det absolut tristaste som finns, näst strykning,att städa! Men nu är jag klar med allt! Nu ska jag slå mig ner i soffan, ta ett glas vin och bara njuta av tillvaron.
Ha en skön kväll go vänner!

Ramona

Ps. Vädret behöver ingen utförligare förklaring, dessvärre.Ds.


Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel