Senaste teve-intervjun 2015

fredag 3 april 2009

Rå kapitalism serveras bäst som kokt!

Vem vill ha en rå och blodig biff på tallriken? Bara tanken att sätta tänderna i en blodsdroppande köttbit är frånstötande. Kapitalismen har de senaste åren varit just rå - inte ens halstrad.

Jag kan riktigt se hur de bonusgalna representanterna suttit med köttyxorna i ena handen och en burk stesolid i den andra, när de fått ta emot sina guldkantade avtal.

Herregud dessa alltid så kallade högt kompetenta män (alltid varit flest män) har ju tydligen satt sina huvuden i spinn. Här har inte funnits någon längre eftertanke annat än under toabesöket på morronkvisten.

AMF är ju rena skämtet i hyckleri. Igår kom det en reklamsnutt på TV och vi bröt ut i gapskratt, när den käcka melodin och den numera riksbekanta slogan "Lite mer att leva för" dök upp. Antagligen har de redan betalt för reklamen i förväg.

Jag vet att jag redan förra året reagerade negativt när jag hade hört och sett AMF:s reklam för tjugonde gången. Den var ju som bekant ovanligt frekvent. Redan då sa jag till min man, att hur kan någon gå på detta dravel? Bara att de lägger ner miljoner på reklam borde få varenda sund AMF:are att dra öronen åt sig.

Gör man så mycket reklam för en produkt är den knappast bra, den har bara för lite kunder!


Wanja Lundby-Wedin och hennes kompisar i styrelsen och även ordföranden tycker jag ska ställa upp en stor kastrull på Plattan i Stockholm , där ska de lägga i stora råa köttbitar och koka dem ordentligt. Sedan kan de dela ut köttsoppa till alla de hungriga, hemlösa och fattigpensionärer som de med sina underskrifter gjort än fattigare än tidigare.

Om AMF:s styrelse skulle våga stå och koka köttsoppa på Plattan i Stockholm? HahahahahaP.s Detta blir sista söndagen som jag skickar in namninsamlingen för Elisabeth Hermons upprättelse i Expressen. Skriv på! Länken är till höger. D.sSugen på att läsa om mina böcker, den senaste Lyckohjulet och alla de andra som numer även finns i pocket, från 39 kronor styck. Besök din nätbokshandlare

Adlibris Bokus Bokia.se CDONHa en görskön och slapp fredagskväll!

Ramona

Deckarbloggen nr 1 tillhör Gunnar på Aftonbladet

Året var 2006 och månaden september. Då startade Gunnar en blogg på Aftonbladet. Den kom att bli en av de första och mest besökta bloggarna för alla deckarintresserade.

Igår fick jag min första recension av min senaste deckare Lyckohjulet av Gunnar. Jag blev mycket glad och stolt.


Läs recensionen av Lyckohjulet här på Gunnars blogg


Gunnars blogg innehåller allt för oss som älskar deckare, bara så du vet!P.s Om du inte har skrivit på namninsamlingen för Elisabeth Hermon, så gör det! Länken finns till höger.D.sÄr du intresserad av mina böcker, som nu också finns i pocket, kan du besöka din näthandlare:

Adlibris Bokus Bokia.se CDON