Senaste teve-intervjun 2015

fredag 5 februari 2010

Ramona Fransson, deckarförfattare med känsla för mord.: Grooming på nätet är är korkat!

Ramona Fransson, deckarförfattare med känsla för mord.: Grooming på nätet är är korkat!

Grooming på nätet är korkat!


För och främst är ordet "grooming" ett högst märkligt ordval. Om man har humor kan man till och med tycka att det är löjeväckande.

Ordet grooming betyder "omvårdnad". Det är först när man sätter ordet "child" framför som det blir av en helt annan betydelse. Då blir det plötsligt att "i sexuell avsikt ta kontakt med barn".

Jag har ingen förståelse what so ever för män/kvinnor som vill sätta på barn. För mig är det, trots smink, lösögonfransar, läderjackor, utslitna säckiga jeans, eller vad nu tonåringar har på sig, fortfarande barn. Även om dagens sextonåringar och uppåt, fram till artonårsdagen är betydligt mer upplysta och framåt än vad generationer bak i tiden varit, fattas det fortfarande en mängd saker innanför pannbenet på dagens tonåringar.

Jag har bara en sak att säga till dessa kåta män och kvinnor, med tungan hängande utanför, ge fan i ungarna på nätet. Vill ni knulla, köp en attrapp, en porrfilm och onanera, men tänder ni på barn så sök hjälp, annars hoppas jag att ni åker dit så det skriker om det!

Barn har (snart laglig) rätt att slippa Era förstörelsemetoder, för det Ni håller på med är inte i närheten av förföringsmetoder!


Ramona

Böcker på biblioteket!http://www.elib.se/ där du klickar dig vidare till ditt bibliotek.

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON