Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 20 oktober 2010

Det finns ett ord som svenska tjänstemän fruktar mer än något annat ord.

Ordet som får alla "svenska tjänstemän och kvinnor att fatta huvudlösa beslut är "RASIST"!

Med detta ord förändras allt. Med detta ord har hela Sverige förändrats. Med detta ord som ligger likt en hårboll i munnen kommer Sverige att gå under.

Vad betyder egentligen ordet rasism på riktigt?
I korta ordalag om du inte orkar klicka på länken är ordet rasism att du anser att en kines, asiat, är en "untermensch" ordet som Hitler myntade.

Alltså är du inte svensk, är du mindre värd. Vilket skulle betyda att av nio miljoner människor som bor i Sverige, är det bara de som är födda i Sverige av svenskfödda föräldrar som inte är undermåliga människor. Alla normalbegåvade människor fattar ju hur korkat det är!

Det finns säkert outbildade hatiska människor som tycker just att vissa är "untermenschen" men de är försvinnande få. Inom samtliga Sveriges kulturer, somaliska, kurdiska, grekiska, turkiska, ungerska, tyska, polska och antalet flera hundra olika föreningar, som finns i Sverige, skulle det i så fall också finnas rasism och det gör det. Inom vissa kulturer i Sverige duger det inte alltid att dottern kommer hemsläpande med en "svennebanan" som Gurkan utryckte sig om svenska män i programmet Robinson. Gurkan är troligen kurd eller turk. Men om detta får inte "svennebanan" tala om. Om svennebanan protesterar är han per automatik en "rasist", eller?

Att ha respekt för andras kulturer kan inte bara gå åt ett håll, det måste gå åt alla håll. Att komma till ett land som Sverige, där vi "tar hand om" människor som få andra västländer, förpliktar också. Det betyder att man ska slimma sig in i ett land. Smälta in om uttrycket gillas. Vad är det för fel på att vara svensk? Inom vissa politiska partier ses att vara "svensk" som någonting fult. Varför då?

Svensk kultur, spottar vissa på, som om det inte finns någon svensk kultur. Vad är problemet med att älska sitt land? Om nu inte media eller politiker vill begripa ska jag med stort hjärta gärna förklara. Att älska sitt land betyder inte att jag HATAR andra länder. Men det verkar som om enbart yttrande; Jag älskar Sverige är lika med: Och därmed hatar jag andra länders människor... FEL FEL FEL

Idag mobbas Sverigedemokraterna av Lars Ohly och vissa av de andra riksdagsledamöterna. Samma riksdagsledamöter som vägrar att sitta och äta vid samma bord som SD riksdagsledamöter kan säkert utan problem äntra skolor och föreläsa om hur fruktansvärt det är att mobba. Hur jävla trovärdigt är det?

Vad som i stället kommer att hända om mobbingen av SD:s riksdagsledamäter fortsätter är att vi hamnar där Danmark är idag. Sverige demokraterna kommer att få dubbelt så många röster i nästa val. När detta kommer att hända kan vi alla skylla på Lars Ohly, om han nu håller kvar V i riksdagen till nästa val. Inte troligt om du frågar mig.

Tänk om den "Nye lasermannen" inte är en "Svennebanan", vad händer då?

Ramona

anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Israel utför inte ens något som kan snudda vid tanken på en förintelse!

Lik av utmärglade judar ligger i en massgrav. Detta är en av miljoner bilder av 2:a världskriget.

Att någon ens kan komma på tanken att jämföra Israels regerings agerande mot palestinierna med Hitler och nazisternas är huvudlöst!

Att kommunister och vänsteraktivister vill se saker som inte existerar,trots bevis, är ju inte precis en nyhet. Under Pol pots regim med blodbad som följd såg inte heller vänsterskruvade personer vad som egentligen pågick.

Israeler och judar har aldrig stängt in palestinier i fångläger, där de systematiskt fått arbeta och fått en skål vatten som föda. Aldrig tvingat dem att arbeta gratis tills de svultit ihjäl.


Inte heller finns det lagar i Israel som förbjuder palestinierna att existera.

Vad som däremot är glasklart, är att om en annan människa förvägrar mig min rätt att existera blir det svårt för att inte säga omöjligt för mig att förhandla med en sådan person. Så vad återstår?

Jag har för länge sedan tappat hoppet om fred i mellanöstern, alltså återstår krig. Och för mig är inte frågan om det blir ett krig, utan när.


Ramona

anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON