Senaste teve-intervjun 2015

måndag 28 september 2009

Ett JÄTTETACK till alla mina nya och gamla läsare! Bokmässan är över för i år.

Ett stort tack till alla er både nya och gamla läsare som jag fick äran att möta under årets bokmässa.

Att sitta i montern och lyssna på hur en del står framför mig, lyfter upp en bok, läser och säger: Vem är Ramona Fransson? Skriver hon bra?

Jag reser mig ur stolen och lutar mig fram: Ja, många tycker det men det är svårt att bedöma sitt eget skrivande säger jag och ler.

Det är görkul att se reaktionerna!

En kvinna kom med ett A4 ark fyllt med titlar och författarnamn där jag var ett av namnen. Andra kom och var jätteglada över att de hittade oss. Ja, vad säger jag? Jo, tusen tusen tack. Det är alla sådana händelser som gör att jag blir glad och lycklig.
Jag har lagt ut lite bilder på hur det såg ut vid montern. Ibland var det knö-fullt med folk ibland lite glesare. Självklart har vi redan bokat in oss för nästa års mässa och nu vill vi byta in oss till B-hallen.
Än en gång ett JÄTTE TACK.

P.s Ska snart börja med att läsa in Lyckohjulet. D.s

Ha en skön måndagskväll!
Debutdeckaren Dyrbar kärlek och nu också tredje deckaren Mord i Skärhamn är utlagda med Iskall hämndär utlagd på TPB och allt tack vare en superduper personlighet som heter Magnus Engblom och är ett geni. Tusen och åter tusen tack!

Här laddar du ner den första deckaren i serien med spaningschef Greger Thulin. Titel: Dyrbar kärlek


Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

NU FINNS ÄVEN LYCKOHJULET SOM E-BOK, KOLLA http://www.elib.se/