Senaste teve-intervjun 2015

lördag 9 januari 2010

Nalin Pekgul hade rätt och har rätt! Men vad hjälper det Sverige nu?


Se på det lilla oskyldiga barnet på bilden. Har inte alla barn som växer upp i Sverige samma möjligheter?

Nej, och det har barnet/barnen aldrig haft, även om sossarna, vänstern och miljöpartiet, centern, kristdemokraterna, folkpartiet och moderaterna gärna vill hävda motsatsen.

Men de senaste femton åren har det tillkommit ytterligare ett hinder och då speciellt för flickorna. Extrema muslimer gör vad de kan för att knuffa flickorna längst ner i kön.

Nalin Pekgul bor i Tensta, en förort till Stockholm. I Tensta finns det bland annat ett ungdomsförbund för unga muslimer. Ordföranden för detta ungdomsförbund är sur och grinig på att Nalin Pekgul uppmanar unga flickor/kvinnor som är muslimer att ta på sig "vanliga västerländska kvinnokläder" gå ut på stan i grupper och visa att det är helt okej som tjej vara ute på kvällarna!

Nalin Pekgul står ensam på barrikaderna och är modig som debatterar den extrema islamismen, varför är hon ensam? Nalin Pekgul står ensam på barrikaderna och slåss för att kvinnor och då speciellt de kvinnor som redan är i underläge på grund av extrema muslimer, varför står hon där alldeles själv? Var är alla de muslimer som håller med Nalin Pekgul?

Varför samlas inte alla hundratusentals muslimer som "HÅLLER MED" Nalin Pekgul i stora demonstrationståg? Eller är det så, hemska tanke, att de flesta muslimer i Sverige INTE håller med Nalin Pekgul om att både kvinnor och män skall ha samma skyldigheter och rättigheter?
Varför diskuterar inte svenska politiker i samtliga partier om det här? Kallas detta en integritetsfråga? Smiter våra politiker från århundradets svåraste fråga?

JA DET GÖR DE! Det är därför som jag anser att frågor om anledningen till varför Sverige Demokraterna kommer att braka in i riksdagen är rent löjeväckande!

Vågar man inte prata om det här, vad har vi då för nytta av 349 riksdagsledamöter som sitter och hukar i bänkarna?

Muhammad Kharraki är ordförande för unga muslimer och enligt honom själv vet han ingenting om någonting. Då undrar jag: Vad vet Muhammad Kharraki egentligen?

Som Nalin Pekgul säger till sin mamma: Mamma, jag ska slåss för din rätt att bära sjal, men då måste du också slåss för min rätt att inte bära sjal!


Här kan du om du inte vill ha erbjudandet om fyra pockets för 119:- inkl.frakt också låna eller köpa mina böcker i e-boksformat:

Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON