Senaste teve-intervjun 2015

lördag 1 februari 2014

Ramona Fransson ligger på första plats på Storytels topplista!

Vilken morron det här blev! Helt makalöst! Jag tillhör de författare som tycker att det är jätteroligt att hamna på en topplista, vilken det än må vara.

Det finns säkert de som inte är ett smack intresserade och de som låtsas att inte vara det. Jag låtsas inte. Jag tycker det är lika roligt varje gång. Men att jag skulle ligga på första plats på Storytels topplista hade jag inte trott. Därför tappade jag hakan och såg ut som en fågelholk i ansiktet när jag såg detta. Önskar att min dator tagit en bild på mig just då. Hade varit kul att se.

Tusen och åter tusen tack till alla er som placerat mig där. Utan er läsare/lyssnare är jag som författare lika intressant som en sandkorn i Sahara. Ni ger mig stor inspiration. Och för er som väntar på "Korsfäst på Klädesholmen" så släpper förlaget den i maj med den fantastiske uppläsaren: Reine Brynolfsson. Han har stor del i min framgång med ljudböckerna. Tack Reine! ♥ Och även ett stort tack till Alexandra Rapaport som läste in min självbiografi Ändhållplats Sverige.

Ramona