Senaste teve-intervjun 2015

fredag 22 maj 2009

Pirat partiets valsedlar smusslas undan!


Pirat partiets valsedlar smusslas undan från ställen där du kan rösta i förväg. Skandalöst! Nyheter24, en utmärkt nyhetssajt, har en artikel om detta som du kan läsa mer om här.
I en demokrati, som det iallafall påstås att Sverige är borde kommunerna ha mer ansvar för alla partiers valsedlar oavsett om de redan är etablerade eller inte. Här krävs skärpning!
Förutom artikeln om Pirat partiets valsedlar har Nyheter24 flera artiklar om antisemitismen, eller judehatet som det också kan kallas. I det här fallet handlar det dels om Ahmed Rami, ökänd för sina hatiska radiouttalanden i Radio Islam, vilka han dömdes för hets mot folkgrupp. Mer om Ahmed Ramis besök på Linköpings Universitet här.
Facebook har också en sida där judehatare välkomnas med öppna armar, bara de inte ammar. Läs mer om det på Nyheter24 här.
Som om inte det sprids tillräckligt med hat mot judarna finns det ytterligare en som stämmer in i kören och det är chefen för Europeiska fatwarådet, Youssef al-Qaradawi, har nyligen hyllat Adolf Hitler och sagt att Förintelsen var Guds sätt att straffa judarna.


Utöver dessa herrar dräller det av andra islamiska företrädare som inte heller vill kommentera eller ta avstånd från Youssef al-Qaradawis uttalande.


Dessa herrar är :Generalsekreteraren i det norska rådet, Shoaib Sultan, vill inte kommentera Qaradawis uttalanden, vilket heller inte Islamsk Råds näst högste ledare Senaid Kobilica vill göra. Han hänvisar till Basim Ghozlan, ordförande i islamiska förbundet.
– Jag vill inte kommentera dessa uttalanden. Jag känner al-Qaradawi som en respekterad religiös ledare och vi följer hans tv-program. Men hans politiska uttalanden vill jag inte kommentera. (Ur Nyheter24 artikel)


Läs mer om eländet här.


Känns inte direkt som att freden mellan palestinierna och israelerna är nära...

I Argentina är också judehatet befintligt läs mer här.

Sedan har vi allas vår gullegris Ahmadinejad president i Iran, en man som hatar judar i allmänhet och USA i synnerhet. Nu verkar han få konkurrens om sitt ämbete av en tolvåring! Han tycker att Iran ska köpa Hawaii och leasa ut det till judarna!

Läs mer om det i Nyheter24 här.Ja, vad ska man säga? Vem kommer att bli 2000 talets nye Hitler? Frågan är hur Sveriges ledare och för den delen EU:s ledare kommer att agera, om de överhuvudtaget kommer att göra något. I Ungern paraderar redan nynazister helt öppet på Budapest gator samtidigt som folket står och applåderar. Inga protester där inte!
Jag fortsätter att skriva i alla fall och det kan ingen ta ifrån mig ännu!


Du som vill läsa mer om mina deckare som numera finns i pocket från 39:- kan antingen besöka ett bibliotek nära dig, eller bokhandlare eller näthandlare:

Deckartitlarna är: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och självbiografin Älskling, vi blir...

Min senaste deckare Lyckohjulet är inbunden.


Ha en härlig helg trots eländet i världen, för vi kan inte bära all ondska på våra axlar!


Ramona