Senaste teve-intervjun 2015

måndag 22 mars 2010

Är detta Sveriges kommande sjuksköterskor, läkare, barnomsorgspersonal, bankpersonal, tandläkare, sopåkare, brandmän, poliser etc... Eller vad säger du Mona Sahlin?

Mona Sahlin vill inte förbjuda burka, och Fredrik Reinfeldt springer runt i en cirkel.

Man kan sanningsenligt säga att om man inte vill förbjuda detta kvinnoförnedrande och kvinnoförtryckande plagg, tycker man med andra ord att det är okej att kvinnan ska räknas som en andra klassens människa. Så ser i alla fall jag det!

För glasklart är att män inte bär burka och varför inte?

Nej, Mona Sahlin och resten av Sveriges politiker, som inte vågar ta i frågan, det kommer att gå åt helvete och utan musik!

Jag föredrar kvinnan i klänning, som jag kan möta med ett leende och förhoppningsvis få ett tillbaka.

Men Mona Sahlin vill hellre låtsas att hon är feminist och därmed och tar hon de och de andra feministerna inte i den brinnande frågan. Man vänder bara bort blicken. Eller?
Ramona är bekymrad och undrande


Nu kan du också Lägga in om bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt.

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt Poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina Samtliga böcker:

AdLibris
Bokia
Bokus
CDON

Anti-age, ny tandkräm. Yes, som jag har väntat på denna tandkräm!


Nu fattas bara ett schampo för anti-age! Sedan behöver ingen kvinna (man) bli gammal!

Håret blir som på en baby, ansiktet lika nystruket som en babykind, tänk så fantastiskt! Allt detta kommer att inträffa om du bara "köper" alla dessa hysteriskt dyra produkter, som enkelt föryngrar dina tänder, hår och hud.

Jag hoppas att du förstår att jag ironiserar. För slapp och gammal hud går det lika bra att smörja in sig med olivolja, samma med håret. Tänderna blir inte yngre av en annorlunda tandkräm. Bullshit! Däremot blir en jävla massa lurendrejare rikare, för att folk går på det! Då är det bättre att spara ihop pengarna och lägga dem på silicon, det håller längre!

Nu fattar jag! Det ska naturligtvis vara tänder i plast som håller för evigt. Så måste det ju vara, eller?


Ramona

Nu kan du också lägga in om bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt.

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON