Senaste teve-intervjun 2015

lördag 22 augusti 2015

Behrang Kianzad, en patologisk lögnare, en gapig typ eller bara en wannabe?

Behrang Kianzad påstås vara journalist, men tycks sakna examen, och Behrang Kianzad påstås vara jurist och även där verkar det saknas intyg från den utbildningen.


Behrang Kianzad har också försökt ge sig på Tino Sanandaji, nationalekonom, med sin trumpna uppsyn och sina kaskader av förolämpningar. Är månne denne man djupt avundsjuk på intellektuella och välutbildade människor?

Han hyllas av en annan patologisk lögnare och gapig typ, som används av Stefan Löfven som expert, vilket säger mer om Löfven än denne man, och mannen ifråga heter Henrik Arnstad, som också verkar gilla att klä sig i lånta fjädrar.

Det påstås också att Behrang Kianzad är lärare på FOJO  vilket är ett medieinstitut för fortbildning av journalister. Så hur kan denne man vara lärare där utan att ha visat upp ett godkänt intyg på att han är utbildad journalist? Var det ingen som frågade? Det är ju inte första gången som folk blir lurade när det gäller anställningar. En person som är charmerande kan ju alltid prata omkull folk. Kanske är denne Behrang Kianzad en sådan personlighet?

På toppen av detta påstås det också att Behrang Kianzad har en mängd följare på Twitter, men att de flesta är fake-konton. Märkligt!

Men om Behrang Kianzad är kompis med Henrik Arnstad är ju saken klar. Då är det bara att kliva in på Löfvens kontor och bli anlitad som expert. Ingen tror väl ändå på vad sossarna mumlar om, så en fake-expert mer eller mindre lär ju inte göra någon märkbar skillnad.



Hade verkligen varit intressant att se om Behrang Kianzad har några betyg att visa upp. Att Henrik Arnstad inga har vet vi redan.
Läs också inlägget av Joakim Ramstedt på Nyheter Idag, där han sågar Behrang Kianzad från gårdagens Debatt. 

Verkligen otroligt läsvärd!

Ramona



Nu är det hyfsat rent på Marklandsgatan 1-3-7-9 igen ... men bättre kan ni! Och framför allt håll efter!

Bilden är tagen idag den 22 augusti 2015. På denna del av Marklandsgatan 1 ligger pizzerian Lepanto, som drivs av ett gäng toppenkillar och pizzorna är smarriga. De har också en trevlig liten uteservering som är i riktning till gångtunneln mot Skäpplandsgatan. Klart att dessa killar vill att det ska se prydligt ut kring deras restaurang och uteservering! Därför är det väldigt viktigt att städningen sköts. För tyvärr så finns det dumma människor som på fullt allvar tror att naturen är deras privata papperskorg och kastar all sköns skit där de går och står!

Förutom pizzerian finns flera trevliga affärer och ytterligare en restaurang som serverar thai mat. Otroligt fräscha grönsaker med fin service av Tim´s Thai Kök.
En jättetrevlig tjej som driver Hundbiten Hundshop & Trim finns där också. En presentaffär, en tobaksaffär, en damfrisör och en herrfrisör. Och Ica Nära med supertrevlig personal och ett fantastiskt bra utbud på den inte alltför stora ytan. Smart inredd må jag säga!

Alla dessa affärer har ju självklart en mängd kunder och som kund vill man inte se högar med skräp som blåser runt ens fötter. Så nu hoppas jag efter mitt snigelbrev till fastighetsägaren, som inte var elakt men dock skarpt, och min utskällning av Anneli Hulthén i ett mejl, att det kommer fortsätta att se någorlunda rent ut i området för allas trevnad.

På bilden som jag lagt ut fanns det förut ett buskage av enar och bakom dessa låg högar av skit. Kläder, gamla bindor, matrester m.m. Tack vare att hyresvärden sågade ner buskaget så kan man nu enklare hålla rent. Tack för det.

Ramona