Senaste teve-intervjun 2015

söndag 9 maj 2010

Den idioten skulle jag vilja träffa.


 På bästa sändningstid en lördagkväll i rikstäckande TV4 kommer en c:a 30 sekunder lång reklamfilm. Vad handlade den om då? Jo, att du kan besöka Arbetsförmedlingen om du blir/är arbetslös!

Ja, den siste idioten inom Sveriges förvaltningar är inte född än, det begriper man. Ursäkta, men vet inte du/ni som beslutade om att köpa den här filmen och lägga in den på bästa sändningstid att det kostar i runda slängar en halv miljon kronor eller till och med mer? Tycker du/ni att Arbetsförmedlingen har så gott om pengar?

Personligen tycker jag att det är ett hån mot alla arbetslösa i hela Sverige och framförallt de som betalar skyhöga avgifter till A-kassan, när de ser eller får reda på att skattepengar används till reklammakare och reklamTV.  Är det återigen mygel på gång? Är det så att reklambyrån som gjorde reklamfilmen till AF är släkt/ingift eller kompis med den som beslutade att det skulle bli en film?

Knappt har Uppdrag granskning avslöjat Sveriges största skandal genom tiderna i Göteborgs kommun och de kommunala bostadsbolagen och nu verkar det vara dags att ta fram luppen och gå igenom de statliga likaså. Där verkar en och annan också ha en skruv lös och alldeles för mycket makt över skattepengar!

Ramona

Joina min fanclub på Facebook och vinn böcker!


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på