Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 25 november 2009

Inbjuden till Göteborgs Posten av Gabriel Byström med flera


Och det är INTE meningen att jag ska sova mig igenom det här. Tvärtom, här gäller det att vara pigg och alert!

Vi är en grupp bloggare, kultur-film och musik intresserade som ska försöka kläcka ur oss idéer och ha uppfattningar.

Jag är troligen äldst i gruppen och det känns väldigt positivt att få vara med bland de yngre eftersom de har en annan koll på framför allt ny musik och film för att nämna några exempel.

Jag är också intresserad av att kunna läsa GP så lätt som möjligt eftersom jag ser så förbannat dåligt utan glasögon.

I vilket fall som helst är det kul att få vara med och kanske till och med tillföra något. Anledningen till att jag inte berättar exakt vad det är vi håller på med i GP-gruppen som vi kallas är att det är en hemlis än så länge...


Måste också säga att det var mycket givande att få träffa alla som står bakom GP-gruppen.


Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!

Har du en bok eller författardrömmar?

Hälsa på www.wikibook.se och se vad vi kan erbjuda!

Kasta in Lars Hultström i hans egen skitiga stia!


Än en gång har det visat sig att svensk djurlagstiftning är ett hot mot djuren och rena skämtet gentemot oss konsumenter.


Swedish meats ordförande Lars Hultström gick omkring med en griskulting i famnen och lät sig intervjuas av SVT:s reporter men inte av TV4:s.


Vet du vad jag skulle vilja göra med dig Lars Hultström? Jo, jag skulle vilja sätta en kedja kring dina fötter och släpa in dig i samma bås som du placerade de stackars grisarna. Där skulle du få ligga på det kalla och ogästvänliga cementgolvet.

Hur länge du skull få ligga där? Ja, hur länge tycker du att du har gjort dig förtjänt av att ligga där?

Som vanligt får vi höra floskler poppa ur munnarna på alla käcka politiker: Det borde inte hända igen! Det ser värre ut i andra länder! Vi hade bara grisarna i de där boxarna för att de var sjuka!

Att andra grisar i boxarna gnagde på en av sina kompisar förnekas av Hultström trots att Djuralliansen filmat händelsen och vi framför TV apparaterna såg det med egna ögon.


Om ni som kallar er djurvänner och beter er på det här viset får fortsätta med djurhållning är det något allvarligt fel! Förresten sparka den där kvinnliga veterinären som stod och höll med Lars Hultström. Hon är ju för helsicke jävig!


Svensk julskinka för mig i år? Ja men till skillnad från övriga landet bor jag på Tjörn och här finns mängder av bönder som lever för sina djur och dessutom ekologiskt. Ta Mällby lantgård till exempel och det finns fler även på Orust. Maria från Mällby gård säljer sina ägg i alla affärer på Tjörn och de är dyrare men det är de enda ägg jag köper!

Men hittar jag ingen ekologisk skinka i affärerna (vilket jag brukar göra) blir det ingen! Jag tänker inte bidra till att djur far illa på grund av feta plånböcker som aldrig tycks bli tillräckligt feta!


Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!

Har du en bok eller författardrömmar?
Hälsa på www.wikibook.se och se vad vi kan erbjuda!

Ramona