Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 8 april 2009

För varenda unge med Unicef och Liza Marklund

Fotografiet är på mig i femårsåldern 1961, och vi var fattiga, därför hade jag ingen mössa eller vantar mitt i smällkalla vintern. På den tiden var jag fortfarande statlös, även om jag var född i Borås. UNICEF hittade antagligen inte ut till mig och min familj i urskogen.
P.s Detta foto är tänkt som omslag till min bok Ändhållplats Sverige. Vad tror du om det?D.s


1:a maj kommer TV4 att ha sin insamlingsgala för UNICEFS räkning. Det handlar om att samla in pengar för barn: För varenda unge.Jag efterlyser en representant från UNICEF som går ut och berättar att Liza Marklund inte längre är en av deras försäljare, annars kommer i alla fall inte jag spendera en enda krona på insamlingen.


Liza Marklund har med all önskvärd tydlighet visat att hon inte ser till varenda unges väl. Hade hon verkligen varit en värdig representant för UNICEF skulle inte de barn, som hon i egenskap av journalist på Expressen gladeligen förstörde för, suttit på andra sidan jordklotet utan sin pappa och med en barndom fylld av lögner, och detta startade genom att Liza Marklund valde att samarbeta med Mia Eriksson och utan det minsta bevis hänga ut Elisabeth Hermon med personnummer och därmed krossa stiftelsen Trossen, som hjälpte utsatta kvinnor, barn och pappor.


Att hon utöver detta lyckats förstöra för än fler barns liv genom lögnaktiga krönikor gör inte saken bättre.


Jag förväntar mig att läsa att Liza Marklund antingen avgår frivilligt, och för min del får hon ljuga ihop vad som helst vad det gäller anledningen till sin sorti, Liza är ju som bekant redan så bra på att ljuga. Men det skall ske INNAN 1:a maj galan.P.s Skriv på för Elisabeth Hermons upprättelse på namninsamlingen, över 200 namn nu! Länken ligger på höger sida.D.sJag är såååå lycklig, jag är sååå lycklig, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, jag är sååå lycklig alla veckans dar. Nyfiken på mina böcker? Fyra av dem finns numera i pocket och släpptes samtidigt som min senaste deckare Lyckohjulet. Besök din näthandlare: