Senaste teve-intervjun 2015

lördag 12 september 2009

STORA JOURNALISTPRISET till Monica Antonsson!Jag har nominerat Monica Antonsson till Stora Journalistpriset och min motivering är:

För att om vi ska tro på att orden Medias sanning har en innebörd, är det på tiden att det framkommer hur Monica Antonssons bok:

Mia sanningen om Gömda, tystades ner av gammelmedia. Inte förrän vissa journalister öppet tryckte på öppnades betongdörrarna av gammelmedia men fortfarande satt Liza Marklund vid ratten.

Hon styrde och alltför många skraja journalister satt bak i vagnen och följde med utan protester.

Detta är fortfarande en medie skandal att inte Monica Antonsson fick lika stort utrymme för att gå i svaromål. Framför allt är det allas vårt så kallade public service företag som stod för den sämsta insatsen att utöva det som brukar kallas grävande journalistik.

I det här fallet hade de inte ens behövt en spade. Allt låg redan öppet för allmänt beskådande.

Själv vill jag fortfarande ha svar på frågan: Varför inte boken Gömda skriven av Liza Marklund, som sålts i över en miljon bara i Sverige, bevisligen påverkat svensk lagstiftning, kallats sann historia tagen direkt ur verkligheten och som visade sig vara byggd på en lögn, inte ens blev omtalad i SVT i större omfattning än i Skavlan där Liza Marklund återigen hade dirigentpinnen i handen.

Monica Antonsson borde självfallet varit inbjuden till Skavlan och om inte Liza ville det, vem skulle ha brytt sig? Det är väl inte Liza Marklund som bestämmer i SVT?

Jag hoppas att alla som vill rösta på någon och helst Monica Antonsson går in på Newsmill och gör det nu!

Jag vill ha fler ärliga journalister än de som idag styr och ställer och påstår sig vara det!
Nu har Mord i Skärhamn gått förbi Iskall hämnd och ligger på en 4:e plats på tio i topplistan som mest lånade e-bok på Sveriges bibliotek. Elib.se Tusen miljoners tack till alla som puttade in mig där.

Även Iskall hämnd är utlagd på TPB och allt tack vare en omtänksam och fantastiskt personlighet som heter Magnus Engblom som är ett geni. Tusen och åter tusen tack!


Här kan du ladda ner Första boken i serien om Greger Thulin. Den boken heter Dyrbar kärlek

Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

En ärlig stund är en härlig stund.

Ha de gott!
Ramona