Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 28 september 2011

Att klä av sig offentligt.

Det finns en mängd litterära genrer. Jag tror nog att du som läser det här vet vilka det finns att välja på, utan att jag ska räkna upp dem. Annars kan du klicka på länken!

En del tycker att en självbiografi är ett sätt att strippa offentligt. Kanske är det så, men kan stripteasen vara till nytta för någon annan? Det kan bara läsare avgöra.

Personligen tycker jag bättre om böcker där författaren klär av sig själv, än böcker där författare väljer att med våldsamma penndrag slita kläderna av någon annan.

De som ofrivilligt får sina kläder avslitna får sällan eller aldrig något att skyla sig med. De släpas till skampålen, utan försvarsadvokater i släptåg. En del författare väljer att slita av kläderna på andra för att få uppmärksamhet, andra för orsaker som bara de själva kan berätta om. Men att det blir ett herrans liv när kändisar får en annan look, än den de själva skapat, vet vi redan.

Böcker som utspelar sig i det verkliga livet, likt filmer som bygger på verklighet, är enligt min smak alltid mer intressanta. Verkligheten överträffar alltid dikten!

Ramona Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som har släppts i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&