Senaste teve-intervjun 2015

måndag 15 november 2010

Rosor med talförbud?

Vi som varit med ett tag, jag menar många val, vet att inom den politiska sfären serveras sällan sanningar, snarare rena lögner eller fjantiga bortförklaringar.

Det bara är så, det kommer inte att finnas ärliga politiker, det vore alltför riskabelt. Inför kameror och mikrofoner sägs en sak, bakom stängda dörrar något helt annat. Maktspelet inom politiken får till och med Christer van der Kvast att verka normal i sin klantighet.

Så vad kommer att hända inom socialdemokratin? Kommer de att hitta en stark ledare och återuppstå som det starka parti de en gång varit?

Nu ska vi se vad min spåkula säger: Per Nuder och Tomas Bodström kommer att slåss om positionen som partiledare inom S, och det blir Per Nuder som vinner. Anledningen är att han är smartare och har inte som Tomas ett hänglse som sitter fast i sympatibyxan.

Innan socialdemokraterna kommit så långt som att hitta sina kandidater säger spåkulan att de kommer vara nära att spricka itu. Och när de upptäcker krackeleringen kommer de att bestämma sig för Per Nuder. Om det går vägen? Spåkulan svarar inte på den frågan!

Maktspelet snurrar redan för fullt och samtliga rosor kommer att ha yppandeförbud, var så säker!

Om kandidaterna kommer ihåg att de är där de är för folkets bästa? Hahahahaha... det är ovidkommande!

Ikväll gäller fotbollsgalan på TV4. Finns ju inget annat!


 Ramona

Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris

Bokus

Bokia

Muntligt 

Load2hear.

Mobook