Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 25 februari 2010

Kan jag kalla mig journalist nu?


Förra året i november bjöds jag och ett flertal andra in till GP (Göteborgs Posten), som är västra Sveriges största morgontidning med över 600 000 läsare.

Wow, tänkte jag, vad kul och det blev jättekul. Vi var ett gäng, i olika åldrar, som fick vara med att skapa en ny framtoning för Del 3 i GP.

Del 3 innehåller, kultur, nöjen och resor. Vi hade möten med chefredaktör, Jonathan Falck, kulturchef Gabriel Byström, skaparen Marie Carlsson, Åse Hennel, Ninni Jonzon med flera.

Nu lanseras den nya "Del 3" på fredag, i morgon, och det ska bli ytterst spännande, eftersom den kommer att bli färggladare, spetsigare och inte vända sig till enbart äldre eller yngre, utan i Del 3 ska det finnas något för alla.

Det har varit en lärorik tid att få se hur ett nytt koncept växer fram, hur det journalistiska arbetet fungerar från start till färdig produkt och att fått lov att vara en del av detta.

Stort tack till Er alla!

På nätet har GP, förutom sin nyhetssida, en sida som heter Djungeltrumman.se

De har massor med kul tips och rubriken säger allt:

Utvalda artister, dj:s, arrangörer, modeskapare och andra kreativa själar

P.s Om du bara vill prenumera på GP för att läsa den över helgerna, finns det en specialprenumeration, bara så du vet! D.s

Kan jag nu, efter att varit en av många som varit till hjälp att skapa GP:s nya Del 3, kalla mig journalist? Nä, knappast! Men däremot författare...

Ramona

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON